Hlavní obsah

Nebaví vás doma čekat na zásilky z e-shopů? Balík na vás počká na prodejnách s terminálem Sazky!

Novinky, Sazka

Nakupujete rádi v e-shopech, ale poté se vám doma či v práci nechce čekat na kurýra? Pokud jako způsob dopravy zvolíte Balíkovnu České pošty, balík na vás počká na některé z bezmála 1 500 provozoven s terminálem Sazky.

Foto: iStock

Nebaví vás doma čekat na zásilky z e-shopů? Balík na vás počká na prodejnách s terminálem Sazky!

Článek

Je to levné, mnohdy rychlejší než jiné způsoby dopravy, a hlavně opravdu pohodlné. Velkou předností výdejních míst Sazky je jejich flexibilita. Na mnoha místech si svoji zásilku z e-shopů můžete vyzvednout večer, ale dokonce i 24 hodin denně 7 dní v týdnu, tedy přesně v čas, kdy se to hodí vám.

Balík nedaleko domova nebo kanceláře 

Protože je tato služba nyní dostupná na skoro 1 500 prodejních místech s terminálem Sazky, váš balík na vás počká nedaleko vašeho bydliště nebo zaměstnání. Přesvědčit se o tom můžete sami na interaktivní mapě Sazky na tomto odkazu.

Balíkovna: levný, rychlý a flexibilní způsob dopravy 

Pokud chcete tohoto způsobu dopravy využít, při objednávce ve svém oblíbeném e-shopu zvolte dopravu Balíkovna. Díky tomu získáte celou řadu výhod, mezi nimiž nechybí oproti konkurenci nízká cena a také rychlost, s jakou může být zboží u vás. Od předání zásilky přepravci trvá jeho doručení na Balíkovnu obvykle jen jeden den.

V Balíkovně bude vaše zásilka uložena bezpečně. Zboží je vydáno pouze po předložení unikátního PIN kódu, který je vám zaslán formou SMS nebo na email. Balík na vás počká celý týden a jeho úložní lhůtu lze ještě prodloužit. Pokud i tak nestíháte zásilku vyzvednout sami, zaslaný PIN kód můžete sdílet například se členy domácnosti, kteří zboží v případě vaší zaneprázdněnosti vyzvednou.

Balík na vás počká na 1 500 prodejních místech

Prodejny s terminálem Sazky, kde si v rámci Balíkovny můžete své zásilky vyzvednout, jsou označené samolepkou Balíkovna. Jak už bylo řečeno, po celé republice jich je bezmála 1 500.

Chcete si ověřit, že máte možnost vyzvednout si zásilku z e-shopu doslova pár kroků od svého domova nebo práce? Nejbližší výdejní místo najdete na interaktivní mapě Sazky na tomto odkazu.

Výběr článků

Načítám