Hlavní obsah

Na němčinu do Německa, Rakouska nebo Švýcarska s INTACTem

Novinky, INTACT - studium v zahraničí

Každý z nás moc dobře ví, že cizí jazyk se nejlépe naučíte v zemi, kde se tím jazykem mluví. Německo, Rakousko i Švýcarsko zrušilo pro Čechy povinnou karanténu, takže můžete vyrazit do německy mluvících zemí na němčinu. Zrušte svůj německý handicap!

Foto: ACTILINGUA ACADEMY WIEN

Studenti Actilingua Vídeň poznávají město

Článek

Němčina je ve střední Evropě nejužitečnější jazyk hned po angličtině. Největšími investory v České republice jsou firmy z německy mluvících zemí, hodně mladých Čechů vyráží pracovat do Německa nebo Rakouska. Učit se německy má tedy smysl. Každý absolvent střední školy by měl umět solidně německy. Udělejte něco pro svoji budoucnost nebo budoucnost svých dětí a investujte do kurzu němčiny!

Kurzy němčiny pro mládež

INTACT nabízí mládeži od 16 do 19 let kurzy Holiday ve škole Actilingua Academy ve Vídni. Studenti bydlí ve školní rezidenci a program pro volný čas organizovaný školou je uzpůsobený této věkové kategorii. Vídeň je nádherné město, navíc snadno dostupné. Váš středoškolák si ho zamiluje.

Foto: Sprachcaffe Frankfurt

V lekcích němčiny se budete bavit

Pokud dáváte přednost menšímu městečku, pak pro děti od 14 do 17 let nabízíme v Dialoge Bodensee Sprachschule Lindau, kurzy němčiny v nádherném městečku Lindau na břehu Bodamského jezera. Starobylé městečko, které leží na ostrově, jezero a hory vytvářejí jedinečnou atmosféru. Ve škole na vaše děti čeká 20 lekcí týdně a ubytování v rodinách nebo penzionu.

Foto: DIALOGE BODENSEE SPRACHSCHULE LINDAU

LIndau leží na ostrově v Bodensee

Další atraktivní lokalitou je Frankfurt, kde škola Sprachcaffe nabízí kurzy němčiny pro mládež od 15 do 21 let. Studenti jsou ubytováni v hostitelských rodinách nebo ve školní rezidenci. Těšit se můžete na bohatý program pro volný čas. Sprachcaffe Frankfurt sídlí v elegantní čtvrti, odkud se pěšky dostanete za 10 minut do centra. Škola je moderně vybavená. O přestávkách můžete relaxovat na trávníku před školou.

Foto: SPRACHCAFFE FRNAKFURT

Studenti Sprachcaffe Frankfurt o přestávce

Kurzy němčiny pro dospělé

Pro dospělé studenty němčiny má INTACT velice širokou nabídku. Němčinu můžete studovat v Německu v Berlíně, Drážďanech, Düsseldorfu, Frankfurtu, Hamburku, Heidelbergu, Kolíně nad Rýnem, Lindau, Mnichově, Regensburgu, Rakousku v Kitzbühelu, Salcburku a Vídni a ve švýcarském Curychu.

Letošní novinkou INTACTu jsou například kurzy němčiny ve škole Alpadia Curych. Dospělí mohou bydlet v rezidenci nebo v rodinách. Škola sídlí 10 minut chůze od jezerní promenády a 20 minut autobusem od centra. Užijte si švýcarskou kvalitu!

Další novinkou jsou kurzy němčiny v Heidelbergu ve škole Genius. Heidelberg je starobylé univerzitní město - německý Oxford. Okolo je nádherná příroda a plusem jsou i skvělé ceny. Škola Genius nabízí intenzívní výuku s nejvíce 12 studenty ve třídě a levné rezidence.

Foto: GENIUS HEIDELBERG

Heidleberg je nádherné univerzitní město

Na jazykové kurzy němčiny v zahraničí jedině s INTACTem

Jazykové kurzy němčiny v Německu, Rakousku a Švýcarsku nabízí cestovní kancelář INTACT, která je zde pro vás již 31 let. Více informací a kompletní nabídku kurzů najdete na www.intact.cz.

Foto: ACTILINGUA ACADEMY WIEN

Na kurzu němčiny ve Vídni poznáte nové přátele

Výběr článků

Načítám