Hlavní obsah

Kdo má dnes svátek? Určitě někdo, kdo ocení překrásnou kytici růží

Novinky, Florea.cz

Svátky nejsou většinou důvodem k honosné oslavě a velkolepým darům. Malá pozornost ale udělá radost a oslavenec díky tomu ví, že na něj myslíte. Co se týče žen, nikdy nezklame kytice s hezkým blahopřáním. Víte, jak květiny k svátku vybrat?

Foto: Florea.cz

Florea.cz rozváží květiny po celé republice

Článek

Květiny, které provoní byt

Některé ženy jsou na intenzivní vůně citlivé, ale většině je kytice, která provoní byt či kancelář, nadmíru příjemná. Příkladem mohou jít luxusně vyhlížející lilie v pestré škále barev. O něco jemnější a něžnější jsou květy hiacintů a narcisů.

Překrásnou vůni mají i květy růží z odrůdy Tacazzi. Úsměv na tváři vykouzlí i jediný květ, ale představte si, jakou parádu udělá celá kytice voňavých růží!

Netradiční květiny v krabičce

Originálním dárkem k svátku je elegantní krabička plná barevných růží. Krabičky jsou rovnou opatřené stuhou, ke které jen přidáte blahopřání nebo básničku k svátku.

V online květinářství Florea.cz přitom můžete vybírat z krabiček různých barev, tvarů i s různými kombinacemi květin. Florea si ty nejčerstvější řezané květiny sama dováží z květinové burzy v Holandsku, takže máte záruku, že dárek vydrží opravdu dlouho.

Foto: Florea.cz

Ženy milují květiny a překvapení

Květiny doručené kurýrem

Když žena dostane kytici od kurýra, cítí se jak v americkém filmu. Čeští muži to vědí, a tak online květinářství zaznamenávají čím dál větší počet objednávek, které předává přímo kurýr. Obzvláště pokud takovou kytici necháte poslat sestře nebo kamarádce do práce či do školy, kolegyně budou pukat závistí.

Florea doručuje květiny po celé České republice – takže i když máte maminku v té nejzapadlejší vesničce, můžete jí udělat radost květinou.

Ideální počet květů v kytici k svátku

Pokud vám v hlavě zní, že sudý počet květin patří pouze na hrob, můžete tuto informaci s klidem vypustit. I Ladislav Špaček, odborník na etiketu, říká, že jde o přežitek. Nejčastější počet květů v kytici k svátku je 12 nebo 24. A pokud vám na oslavenkyni opravdu záleží, nebojte se sáhnout po úchvatné kytici 100 růží.

Florea.cz je české online květinářství, založené manželi Hemerlovými. Ti se dodnes starají o provoz i nákup květin a do Česka dovážejí jen ty nejčerstvější. Na svém webu Florea.cz mají spoustu rad, jak udržet květiny co nejdéle krásné. Není tedy divu, že jejich růže vydrží ve váze nádherné i 2-3 týdny. Pokud jste ještě nikdy nekupovali květiny online, je možná načase si to vyzkoušet.

Výběr článků

Načítám