Hlavní obsah

Kärcher představuje nový zametač MC 250 v českých a moravských městech a obcích

Novinky, Kärcher spol. s r. o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Kärcher vyslyšela požadavky zákazníků a představuje nový univerzální kompaktní zametač MC 250. Spolehlivý univerzální stroj se pyšní vynikajícím výkonem, a zároveň splňuje vysoké požadavky na bezpečnost a komfort.

Foto: Kärcher

Kärcher představuje nový zametač MC 250 v českých městech.

Článek

Komunální technika Kärcher v České republice

Kärcher prodal v České republice svůj první komunální stroj již v roce 2002, a v současnosti jezdí tyto německé stroje mimo Prahu a Brno například v Ústí, Plzni, Hradci Králové, Znojmě, ale také v menších obcích jako jsou středočeské Jirny nebo Čestlice. Od vstupu společnosti Kärcher na český trh portfolio zametacích a multifunkčních strojů pořád roste, čemuž nasvědčuje i nedávná akvizice společnosti Max Holder a ISAL. Představení nového MC 250 v letošním roce je dalším chybějícím střípkem do širokého portfolia komunální techniky Kärcher, která aktuálně zahrnuje stroje s objemem sběrné nádoby od 0,5 m3 do 6 m3 a výkonem od 26 do 160 koní. Kärcher je letos připraven prezentovat svůj nejnovější stroj MC 250 v českých městech a obcích. O prezentaci lze požádat na webu společnosti.

Efektivní zametač

Nový zametač Kärcher MC 250 najde své uplatnění jak v centrech, tak i na okrajích měst. Díky vysoké přepravní rychlosti, která dosahuje 60 km/h, se stroj rychle a bezpečně dostane z jednoho místa použití na druhé. Kontejner na nečistoty s objemem 2,2 m3 je dostatečně velký, a pokud jde o výkon čištění, nový stroj přináší vynikající výsledky.

Ve srovnání s předchozími modely, se zvýšila účinnost zametače. Zametací stroj pojme stejně účinně jemné částice prachu a zrnka písku, tak i hrubé nečistoty. Systém kartáčů lze ovládat nezávisle a stroj lze flexibilně používat se dvěma nebo třemi kartáči, případně s agresivními kartáči na plevel.

Ekologický s minimem emisí

Kärcher klade velký důraz na udržování co nejnižších emisí. Motory splňují všechny současné ekologické normy.

Ergonomický

Pokud jde o pohodlí, MC 250 nabízí uživateli vše, co se v současné době očekává. V prostorné a komfortní kabině řidič i spolujezdec těží z integrovaného systému vytápění, klimatizace a velmi nízké hladiny hluku. Centrální displej a ergonomický ovládací panel významně přispívá k bezpečnosti práce. Díky hydropneumatickému nezávislému odpružení jednotlivých kol jsou tlumené případné nerovnosti terénu i při vyšších rychlostech.

Požádejte o prezentaci nového stroje MC 250 ve vašem městě nebo obci již dnes.

Foto: Kärcher spol. s r. o.

MC 250 je primárně předurčený k zametání, ale lze ho využít po celý rok.

Výběr článků

Načítám