Hlavní obsah

Jak se zdravě opálit

Novinky, NAOS CZECH REPUBLIC s.r.o.

Vybrat si ten správný opalovací krém může být oříšek, protože trh jich dnes nabízí nespočet. My pro vás máme tipy, jak si vybrat snadno a rychle. Značka Institut Esthederm totiž nabízí opalovací péči pro různé typy pleti, takže si opravdu všichni přijdou na své.

Foto: NAOS CZECH REPUBLIC s.r.o.

Vybrat si ten správný opalovací krém může být oříšek, protože trh jich dnes nabízí nespočet.

Článek

Institut Esthederm nabízí dvě sluneční řady, a to oranžovou a bílou. Nevíte, pro kterou se rozhodnout? Pokud se opalujete snadno, rychle a bez problémů, netrápí vás pigmentové skvrny nebo sluneční alergie, vyberte si produkt z oranžové řady. Ta ochrání pleť před škodlivým UVA i UVB zářením, zároveň obsahuje speciální patent, díky kterému pleť posiluje, chrání ji před předčasným stárnutím a zároveň podporuje přirozené a zdravé opálení. Bíla řada je vhodnější, pokud máte citlivou a oslabenou pokožku se sklonem k tvorbě pigmentových skvrn. Předchází totiž vzniku alergií, zklidňuje a potlačuje vznik pigmentových skvrn.

Foto: NAOS CZECH REPUBLIC s.r.o.

Možná vás překvapí, že Institut Esthederm neuvádí na svých produktech klasické SPF, jak jste zvyklá, ale na obalech najdete sluníčka.

Řiďte se „sluníčky“

Možná vás překvapí, že Institut Esthederm neuvádí na svých produktech klasické SPF, jak jste zvyklá, ale na obalech najdete sluníčka. Jak se v označení vyznat? Produkty se dvěma sluníčky jsou vhodné do našich zeměpisných šířek, tedy do mírného pásma a odpovídá UV indexu 5–7. Tři sluníčka značí vysokou ochranu, která se hodí k moři či do středomořského i tropického pásma a odpovídá UV indexu 8–10. Úplně nejvyšší je potom řada bílá, ta nemá žádná sluníčka, každopádně odpovídá ochraně SPF 50 a je tak vhodná pro lidi s citlivou a intolerantní pokožkou.

Obě řady, oranžová i bílá, poskytují vysokou ochranu bez podráždění, posilují obranyschopnost pokožky, a přitom umožňují přirozené a zdravé opálení.

Vylaďte výběr

Zjistěte, která sluneční péče Institut Esthederm je vhodná právě pro vás. Vybrali jsme 5 žen s různými typy pokožky i životním stylem a každá z nich si vybrala jiný opalovací krém.

Foto: NAOS CZECH REPUBLIC s.r.o.

Digital Manager Institut Esthederm nedá dopustit na Bronz Repair, který pokožku chrání a zpevňuje.

Karolína

Má normální pleť a snadno se opálí. Digital Manager Institut Esthederm nedá dopustit na Bronz Repair, který pokožku chrání a zpevňuje, redukuje vrásky a zároveň podporuje opálení. Karolína o něm říká: „Bronz Repair bych doporučila všem ženám, které se rychle a snadno opálí, jsou aktivní, rády tráví čas venku, ale netrpí alergiemi, hyperpigmentací a netrápí je ani akné.“

Foto: NAOS CZECH REPUBLIC s.r.o.

Tereza trpí na pigmentové skvrny, ale má ráda slunce a nechce se před ním schovávat.

Tereza

Trpí na pigmentové skvrny, ale má ráda slunce a nechce se před ním schovávat. Školitelka značky Institut Esthederm používá Institut Esthederm Photo Regul. „Doporučila bych ho mámě, sestře, kamarádce, svým klientkám a zkrátka každé ženě, která miluje opálený a sjednocený vzhled pokožky, ale zároveň chce mít jistotu vysoké ochrany,“ říká Tereza. „Po jeho použití je moje pleť perfektně opálená, krásně sjednocená a zářivá,” dodává.

Foto: NAOS CZECH REPUBLIC s.r.o.

Sára má pleť náchylnou ke vzniku pigmentových skvrn a pih, a protože se snadno spálí, snaží se raději slunci vyhýbat.

Sára

Má pleť náchylnou ke vzniku pigmentových skvrn a pih, a protože se snadno spálí, snaží se raději slunci vyhýbat. Majitelka kosmetického salonu LS používá Institut Esthederm Photo Reverse, který zaručuje vysokou ochranu, rozjasňuje a sjednocuje tón pleti, zároveň však redukuje pigmentové skvrny a brání jejich vzniku. „Používám ho místo make-upu, a to ihned s příchodem jara, protože pleť je po zimě náchylná ke spálení a jarní sluníčko bývá obzvlášť silné. Je skvělý jako ochrana i péče po celý rok,“ říká Sára.

Foto: NAOS CZECH REPUBLIC s.r.o.

Doporučila bych ho každému, kdo má citlivou pokožku nebo trpí sluneční alergií

Michaela

Má citlivou pleť a sluneční alergii. Pro PR manažerku Institut Esthederm byl jasnou volbou produkt Institut Esthederm Sun Intolerance, který je bez parfemace a vysoce chrání právě citlivou pleť. „Od té doby, co ho používám, jsem neměla žádnou sluneční alergii. Aplikuji ho na tvář i na tělo, a kromě toho, že mě skvěle ochrání, se i hezky a přirozeně opálím. Doporučila bych ho každému, kdo má citlivou pokožku nebo trpí sluneční alergií,“ říká Michaela.

Foto: NAOS CZECH REPUBLIC s.r.o.

Institut Esthederm No Sun obsahuje 100 % minerálních filtrů a poskytuje velmi vysokou ochranu.

Lucie

Její pleť reaguje na slunce velmi přecitlivěle. Estetická a korektivní dermatoložka RP Clinic si jako odbornice nemohla vybrat jiný produkt než Institut Esthederm No Sun, který obsahuje 100 % minerálních filtrů a poskytuje velmi vysokou ochranu. „S No Sun mám dlouhodobě jen ty nejlepší zkušenosti. Doporučuji ho svým pacientům i po invazivních dermatochirurgických zákrocích, jako je ošetření laserem a podobně,“ dodává.

Pokud si stále nejste jistá, která sluneční péče je pro vás vhodná, poraďte se v salonech Institut Esthederm nebo s dermaporadkyní v partnerských lékárnách.

Foto: NAOS CZECH REPUBLIC s.r.o.

Pokud si stále nejste jistá, která sluneční péče je pro vás vhodná, poraďte se v salonech Institut Esthederm.

Výběr článků

Načítám