Hlavní obsah

Co očekávat od půjčky ihned na účet či na ruku? Komu se vyplatí?

Novinky, Uverlevne.cz

Každý se někdy dostane do situace, že potřebuje okamžitě finanční prostředky, které momentálně nemá na svém účtu k dispozici. Půjčovat si od přátel či rodiny nechceme a čekat, než banka prověří všechny naše dokumenty, jednoduše nemůžeme.

Foto: Úvěr levně

Potřebujete okamžitě finanční prostředky?

Článek

Prostředky z nebankovní půjčky získáte až bleskovou rychlostí 

Právě v takto urgentní situaci přicházejí na pomoc nebankovní půjčky, jejichž vyřízení je v mnoha případech až extrémně rychlé. Potřebné peníze dostanete obvykle v krátkém časovém intervalu buď rovnou na ruku, nebo bankovním převodem na váš účet. Z čeho lze v rámci nebankovních půjček vybírat?

Rychlá půjčka ihned s vyplacením na ruku 

Pravděpodobně nejrychlejší možností, jak přijít k prostředkům, je půjčení peněz tzv. na ruku. Obvykle jde o bezúčelové nebankovní úvěry v řádech od 1.000 do 100.000 Kč, u kterých finanční instituce neprověřují bonitu klienta ani jeho případnou přítomnost v některém z rejstříků dlužníků. Díky tomu o tento typ půjčky může zažádat i ten, kdo již v minulosti měl potíže se splácením některého předchozího úvěru. Peníze na ruku obvykle získáte ihned po vyplnění žádosti o půjčku na pobočce finanční společnosti nebo si je můžete vyzvednout v některé pobočce sítě smluvních partnerů, a to i o víkendu, kdy je pobočka finančního ústavu zavřená.

Foto: Úvěr levně

Půjčka online ihned s vyplacením na účet 

Ti, kteří preferují bezhotovostní transakce, mohou požádat prostřednictvím online formuláře o půjčku ihned s vyplacením prostředků na účet. Její nevýhodou je nutnost doložení potvrzení o výši příjmů a čekací doba, po kterou instituce půjčku schvaluje a rozhoduje o jejím poskytnutí. Většina poskytovatelů nebankovních půjček se však snaží svým klientům vyjít vstříc a žádosti o půjčky schvaluje do několika minut. K potvrzení o příjmech vám potom bude stačit obyčejný výpis z účtu, žádný doklad od zaměstnavatele, jako v případě půjček bankovních, potřebovat nebudete. Jste založením spíše konzervativní a máte-li rádi osobní přístup při všech finančních transakcí, můžete půjčku získat také po osobní návštěvě pobočky finanční instituce a vyplnění papírového formuláře.

Foto: Úvěr levně

Jaké jsou výhody rychlých půjček ihned na účet a na ruku?  

Předností nebankovní půjčky s vyplacením peněz ihned na ruku je především velice rychlé získání prostředků. Patří dokonce k nejrychlejším půjčkám vůbec. Při vyplacení peněz na účet může sice mezibankovní převod trvat až 24 hodin, díky tomu, že ale nedostanete peníze v hotovosti, je menší pravděpodobnost, že je utratíte impulsivně a zapomenete na to, proč jste si je vlastně půjčovali. Díky tomu, že přehledně vidíte pohyby na svém účtu, vynaložíte obvykle peníze účelně přesně na to, co potřebujete.

Půjčka ihned existuje ve velkém množství variant a jen na vás záleží, kterou z nich si vyberete.

Výběr článků

Načítám