Hlavní obsah

Brother MFC-J6910DW vítězem kategorie v soutěži IT PRODUKT 2011

Novinky, E - brother.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do soutěže Computerworldu mohly firmy přihlašovat řešení a produkty, o nichž měly pocit, že jsou na našem trhu svými vlastnostmi výjimečné a vynikají v oblasti svého nasazení. V kategorii tisková řešení se stal vítězem Brother MFC-J6910DW.

Článek

O 141% víc úspěchu díky A3

Stejně jako jinde i zde platí „větší je lepší“. Tradiční japonský výrobce kancelářské techniky zareagoval v roce 2009 na chybějící produkt na trhu modelem MFC-6490CW a sklidil nemalý úspěch. Po mnoha inovacích je aktuální produkt MFC-J6910DW jedničkou na českém trhu v kategorii inkoustových multifunkčních zařízení v rozměru A3!

Plně duplexní přístroj, umožňující automatické oboustranné kopírování a tisk formátu A3 v ceně pod 9 000,- Kč s DPH nemá na českém trhu konkurenci. Mezi vlastnosti patří intuitivní ovládání pomocí širokého dotykového LCD, automatický tisk fotografií z USB disků a paměťových zařízení. Tyto špičkové parametry v dané kategorii, doplněné o možnost připojení do kabelové LAN a bezdrátové WiFi sítě, dělají z tiskárny přístroj vhodný pro domácí i firemní klientelu.

3letá záruka, nízké náklady na tisk a navigace, nebo tablet zdarma

Po bezplatné registraci získáte rozšíření záruky na 36 měsíců se servisem u zákazníka. Tiskové náklady 0,30 Kč na stránku při černobílém tisku a 5% krytí uspokojí i náročné zákazníky. K vybraným modelům Brother získáte navíc na http://www.e-brother.cz navigaci Garmin nebo tablet Yarvik zdarma.

Výběr článků

Načítám