Hlavní obsah

95 % požadavků lze v Raiffeisenbank vyřídit online, i těch firemních

Novinky, Raiffeisenbank a.s.

Pobočky netáhnou. Zatímco ještě několik let zpátky jste si v online bankovnictví maximálně prohlédli stav účtu a poslali platbu, dnes je toho jen málo, co v něm udělat nelze. A to platí i pro firemní online bankovnictví, které za tím osobním nijak nezaostává.

Foto: Raiffeisenbank a.s.

Pobočka Raiffeisenbank

Článek

Pro mobilní a internetové bankovnictví obecně platí, že díky němu máte přístup ke svým penězům odkudkoliv a kdykoliv. Přehledně na jednom místě máte všechny produkty a díky směrnici PSD2 i účty v jiných bankách. Na jedné straně je maximální zabezpečení vašich financí, na straně druhé jednoduché přihlašování a potvrzování transakcí.

Pro firmy je výhodou automatizované propojení s účetním (ERP) systémem nebo změna kontaktních údajů bez nutnosti návštěvy pobočky.

Nejen posílání plateb a kontrola účtu

V online firemním bankovnictví je možné podávat žádosti o čerpání úvěrových produktů nebo vystavování bankovních záruk. Rozhraním API lze bezpečně propojit banku s účetním systémem a stahovat tak transakční historii nebo importovat hromadné platby. Díky okamžitým platbám (jednorázová platba až do 100 000 Kč) lze zase hradit do banky, která službu podporuje, v řádech vteřin a zrychlit platební styk.

“Raiffeisenbank má podle průzkumu společnosti IPSOS jedno z nejlépe hodnocených mobilních a internetových bankovnictví na trhu. Například pro čerpání úvěrových produktů nebo vystavení bankovních záruk neopouštíte prostředí internetového bankovnictví, vše provedete v jedné aplikaci, zatímco některé banky na to mají často separátní platformu,” říká Jaroslav Kravčenko, který je zodpovědný za digitalizaci v korporátním segmentu (produktový manažer).

Foto: Raiffeisenbank a.s.

Jaroslav Kravčenko, manažer digitalizace v korporátním segmentu

Dalšími výhodami online bankovnictví jsou autorizace všech plateb, jak v internetovém, tak i v mobilním bankovnictví, správa veškerých platebních karet nebo přehledné zobrazení až 19 měnových složek vedených k jednomu číslu účtu. V případě potřeby je navíc na infolince k dispozici vyškolený personál banky, který je připraven kdykoliv poradit.

Vice informací naleznete na rb.cz.

Výběr článků

Načítám