Hlavní obsah

Rychlý internet v mobilu v Chytré síti od O2. Buďte online kdekoliv

Novinky, Telefónica O2 Czech Republic, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smartphony již několik let vytlačují klasické telefony s minimem funkcí I chytrý telefon nebo nadupaný notebook je ale „obyčejným“ zařízením, pokud nemá přístup k internetu. Chytrá síť vám umožní mít poštu, sociální sítě a další nezbytnosti neustále při ruce a aktualizované a využívat tak telefon i notebook naplno.

Článek

Oživte svůj telefon či notebook

Nejjednodušší možností, jak využít všechny pokročilé funkce svého telefonu nebo notebooku, je připojit jej k chytré síti. Díky O2, které má největší pokrytí, je mobilní síť třetí generace dostupná již ve 38 městech České republiky a další neustále přibývají. Kdykoliv a kdekoliv si tak můžete pohodlně přečíst aktuální zprávy nebo sledovat oblíbené videoklipy. Stačí vám správný modem a tarif.

Pokud chcete surfovat na internetu v telefonu, je pro vás správnou volbou O2 Internet v mobilu za 150 Kč měsíčně. Ten je vhodný pro prohlížení webových stránek, vyhledávání nových informací ze sociálních sítí nebo pro e-mailovou komunikaci. Těm, kteří surfují na notebooku, nabízí O2 tarify O2 Mobilní internet. Základní varianta O2 Mobilní internet Start pro běžné surfování a vyřizování pošty je dostupná za 300 Kč měsíčně.

Více informací o pokrytí Chytrou sítí a tarifech najdete na www.o2pripojse.cz, v O2 prodejnách nebo na bezplatné lince 800 02 02 02.

Výběr článků

Načítám