Hlavní obsah

Zpěvák No Name Igor Timko čeká miminko

Členové kapely No Name začali pracovat na dětech. Čerstvým otcem se koncem listopadu loňského roku stal klávesista Zoltán Sallai, kterému se narodil syn Adam. Zpěvák kapely Igor Timko s přítelkyní očekávají narození prvního potomka v létě.

Článek

Vloni 27. srpna se Igor Timko a jeho přítelkyně rozhodli, že založí rodinu. "Psal jsem večer rodičům sms zprávu ve znění: čau dědku, čau babko, právě jsme se začali snažit o děťátko. Rodiče už spali a první, kdo si ji přečetl, byl můj bratr Ivan. Povedlo se nám to do dvou a půl měsíce," řekl Igor Timko. Miminko by se mělo narodit v létě. "Co to bude, nevím a je mi to úplně jedno. Na tom mi nezáleží, hlavně aby děťátko bylo zdravé."

Igor Timko se na rodinu moc nepřipravuje. "Do poradny nechodím, to nechávám na manželce. Mojí poradnou je klávesista Zoli. Ten už má tříměsíčního synka, takže to zvládáme občas spolu," dodal.

Už teď pár měsíců před narozením prvního potomka se zpěvák populárních No Name nezříká dalších dětí. "Děti mám rád. Sám jsem ze čtyř bratrů, otec je ze 14 a matka z pěti sourozenců. Máme 48 bratranců a sestřenic a chceme tolik potomků, abychom měli všude plné koncertní haly," zavtipkoval si. Časem by se podle svých slov chtěl Timko oženit.

Problémy nevidí ani ve skloubení práce a rodiny. Rozhodně neplánuje, že by kvůli kapele omezil rodinu a naopak. "Myslím si, že se všechno dá skloubit. Přítelkyně je na náš životní styl zvyklá. Jsme spolu čtyři roky, ví, že hodně cestujeme, je to náš život a každá z žen, která je s námi, má na výběr. Buď nás bude akceptovat nebo se rozejdeme. Jsme muzikanti a spousta párů je takhle šťastná. Když je manžel pilot, také není denně doma," nechal se slyšet zpěvák.

Přítelkyně členů No Name se svými protějšky občas vyrazí. "Určitě si nenechají ujít naše blížící se koncerty v rámci turné v Praze, v Bratislavě a v Košících," uzavřel.

Reklama

Související témata:

Související články

No Name nahrávali u Petra Jandy

Košická kapela No Name vydala již své páté album, tentokrát s názvem Čím to je!? Představila ho před pár dny v přímém rozhlasovém přenosu, ve kterém také živě...

Výběr článků

Načítám