Hlavní obsah

Zloděj vrátil ukradené auto poté, co zjistil, že na zadní sedačce sedí roční dítě

Novinky, tcs

Chvíle hrůzy si v pondělí prožili rodiče ročního dítěte v kalifornském městě Santa Rosa. Svého synka nechali na chvíli v autě samotného, a když se vrátili, zjistili, že vůz kdosi ukradl. Nešlo naštěstí o únos, když si totiž zloděj auta uvědomil, že je na zadním sedadle v dětské sedačce připoutané dítě, s autem se po deseti minutách vrátil.

Foto: Santa Rosa Police Department

Auto s dítětem zloděj vrátil téměř hned.

Článek

Jak informoval server novin San Francisco Chronicle, svého synka nechali rodiče v autě samotného krátce po čtvrt na dvě místního času. Potřebovali si totiž ve svém domě vyzvednout pár věcí. Když ale vyšli zpět před dům, s hrůzou zjistili, že jejich Mercedes Benz z roku 2008 je pryč.

Otec okamžitě zavolal na policii, skočil do svého druhého auta a začal prohledávat okolí. Po pár minutách dorazila namísto první policejní hlídka, nad blok v Orchard Street, kde rodina bydlí, vyrazil vrtulník.

Pátrání však skončilo dřív, než se stihlo pořádně rozjet. Když totiž zloděj zjistil, že společně s autem si odvezl i malého pasažéra, zhruba po deseti minutách se s autem vrátil na místo činu. Přítomným policistům se pak bez odporu vzdal.

Podle policie jde o osmadvacetiletého Stephana Salazara, který za sebou má pestrou kriminální minulost. Nyní k tomu všemu přibylo ještě obvinění z krádeže vozidla, únosu a ohrožení dítěte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám