Hlavní obsah

Zloděj předstíral, že byl svědkem loupeže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NORSKO

Muž, který v převleku za ninju vyloupil čerpací stanici v Norsku, byl policií zadržen poté, co se sám přihlásil jakožto očitý svědek události a žádal finanční odměnu. Informaci ve čtvrtek přinesl zpravodajský server Ananova.

Foto: Jiří Šmucler

Pro návštěvníky vánočních trhů v Bavorsku je Glühwein nezbytností

Článek

Zloději se nepodařilo ukrást původně plánovaný obnos, proto se rozhodl za odměnu informovat místní list, kde ohlásil, že se stal svědkem události.

Novinářům sdělil rovněž některé detaily včetně toho, že zahlédl lupiče, jak z inkriminovaného místa odjel na kole.

"Viděl jsem muže, jak utíkal ke stanici. Vypadal jako ninja a měl nůž," vypověděl údajný svědek.

Pracovníkům deníku zanechal své jméno a adresu a vydal se na policii, kde ho však k jeho velkému překvapení usvědčil skutečný svědek loupežného přepadení - zákazník čerpací stanice.  

Reklama

Související články

Vyděšený lupič se omlouval a prosil

Být okraden jistě není nic příjemného. Možná by ale pomohlo, kdyby se každý poberta choval podobně jako nesmělý lupič v trafice poblíž severoitalského Bergama....

Kočka zabránila loupeži, pes zařezával

Pes manželského páru z Michiganu se teď asi pořádně propadá hanbou. Zatímco v domě řádil zloděj, hlídací chlupáč spokojeně spal. Psích povinností se musela...

Výběr článků

Načítám