Hlavní obsah

Kočka zabránila loupeži, pes zařezával

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MICHIGAN

Pes manželského páru z Michiganu se teď asi pořádně propadá hanbou. Zatímco v domě řádil zloděj, hlídací chlupáč spokojeně spal. Psích povinností se musela zhostit teprve kočka.

Článek

Manželský pár z Michiganu si pořídil hlídacího psa, aby ve dne v noci chránil jejich dům a majetek. Dalece větší bdělost a střežící schopnosti ale projevil jejich druhý čtyřnohý mazlíček, kočka jménem Sock.

Kočka pokořila psa

Sock, neboli v překladu Ponožka, dokonale pokořila proslulé hlídací schopnosti svého psího společníka, když se v noci do domu vplížil nezvaný host. Jím byl zloděj, který nejprve vykradl auto stojící před domem. Poté rozbil zámek u domovních dveří a vkradl se dovnitř.

Mňoukání zabralo

Pes, zřejmě znaven povinnostmi za bílého dne, o zloděje neprojevil sebemenší zájem. Zato jeho odvěká protivnice kočka začala hlasitě mňoukat, aby tak upozornila na neznámého návštěvníka. Poté, co se majitelé domu probudili, zloděj vzal raději nohy na ramena a bez lupu utekl. Přivolaná policie ho však brzy dopadla.

Rušná noc psa ze spánku nevytrhla. Údajně se probudil až druhý den ráno.

Reklama

Související témata:

Související články

Kočka zachránila topící se jehně

Nepozorná a neposlušná ovečka spadla do bazénu plného vody. Začala se topit a úzkostlivě volala o pomoc. Její nářek uslyšela moudrá kočička a přivolala...

Výběr článků

Načítám