Hlavní obsah

Zjistil, že vyhrál 26 milionů. Za pár hodin ztratil výherní tiket

Nick Slatten z malého městečka Sparta v americkém státě Tennessee zažil chvíle nadšení, které jen pár hodin nato vystřídaly pocity zděšení a zmaru. Nejprve se dozvěděl, že vyhrál rovný milion dolarů, jen aby se mu povedlo loterijní tiket, kterým by mohl doložit svou výhru, ztratit. Příběh má ale naštěstí dobrý konec.

Foto: Tennessee Lottery

Nick Slatten se raduje z výhry se svýminejbližšími.

Článek

O kuriozním příběhu se Slatten rozvyprávěl v úterý pro server americké televizní stanice NBC. Muž zkusil své štěstí 10. března, když si v obchodě zakoupil lístek do loterie. Druhého dne ráno si ho zkontroloval a překvapeně zjistil, že vyhrál 1 178 746 dolarů (přes 26 milionů korun).

„Byl jsem omráčen, nemohl jsem tomu uvěřit,“ uvedl Slatten. Radostnou zprávu okamžitě zajel sdělit své snoubence Michelle do práce. Pak zase nadšeně odjel, protože měl vyřídit ještě několik věcí, včetně odvozu svého bratra do obchodu s autodíly.

Nejlepší rozhodnutí v životě vydělalo připravenému sázkaři pořádný balík

Muži

O několik hodin později, když měl vše vyřízeno, se Slatten dostal domů a těšil se, že se bude radovat z výhry. Jenže tehdy si uvědomil, že lístek nikde nemůže najít. Právě pro tyto případy loterie státu Tennessee radí lidem, aby si výherní tiket podepsali pro případ, že by výhru na ukradený či ztracený lístek chtěl vybrat někdo jiný.

Slatten ale lístek podepsaný neměl, o to rychleji se pustil do horečnatého hledání. Projížděl všechna místa, kde se ten den zastavil. Nakonec měl štěstí právě u obchodu s autodíly.

Dobře načasovaný telefonát zajistil muži 43 milionů

Koktejl

Na parkovišti na zemi kousek od jiného zaparkovaného auta se válel lístek na milion dolarů, které ho si nikdo nevšiml. Kdo by taky zahazoval výherní lístek?

„Dokonce na něj někdo šlápl,“ uvedl Slatten s tím, že jeho vstupenka k bohatství na sobě měla slabý otisk cizí podrážky. Výhru se muži podařilo úspěšně vybrat. On i jeho snoubenka dál plánují zůstat v práci, chtějí si však pořídit nové auto, dům a začít investovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám