Hlavní obsah

Dobře načasovaný telefonát zajistil muži 43 milionů

Šťastný výherce v loterii z městečka Frositell v americkém Missouri vděčí za své nově nabyté jmění jedinému telefonátu. Ten ho přinutil zastavit u obchodu a koupit si los.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Rudy Mendez vyhrál v loterii 200X The Money game nejvyšší možnou výhru v hodnotě dva miliony dolarů (zhruba 43 milionů korun). Koupit los si přitom vůbec nezamýšlel. Když byl v autě, zazvonil mu mobil, a aby ho mohl zvednout, zastavil a vystoupil.

Zatímco si vyřizoval telefon, zaskočil si do obchodu a koupil si stírací los. Před obchodem ho setřel a zjistil, že vyhrál menší sumu. Stále s telefonem u ucha se proto do obchodu vrátil, aby za výhru koupil další los.

Vyhrála v loterii miliony a hned druhý den další

Koktejl

Podruhé už byla výhra větší. „Myslel jsem, že jsem vyhrál 200 dolarů,“ uvedl muž v rozhovoru pro provozovatele loterie Missouri Lottery. „Pak jsem uhnul palcem a rychle hovor ukončil,“ dodal Mendez.

Číslo, na které nevěřícně zíral, bylo o čtyři nuly delší. Mendez se vrátil do obchodu potřetí, aby si nechal los naskenovat a potvrdit výhru. Šťastný muž uvedl, že ještě neví, co s výhrou udělá. S manželkou se o tom zatím usilovně radí.

Reklama

Výběr článků

Načítám