Hlavní obsah

Žena se rozvádí, protože jí manžel pomáhá doma uklízet a nekřičí na ni

Novinky, tcs

O poněkud překvapivém rozvodu informovala tento týden média ve Spojených arabských emirátech, žena z emirátu Fudžajra požádala soud o rozvod, protože ji její muž miluje příliš, pomáhá jí v domácnosti, nekřičí na ni a nehádá se s ní.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Šťastné manželství se většinou bez lásky neobjede. Příliš mnoho lásky ho však může zničit, myslí si nejmenovaná žena, která minulý týden stanula před soudem se žádostí o rozvod. O neobvyklém případu informoval server Khaleej Times.

„Nikdy na mě nekřičel a nic mi neodmítl,“ uvedla před soudem žena. „Dusila mě jeho extrémní láska a náklonnost. Dokonce mi pomáhal uklízet dům,“ vysvětlovala.

Žena dále doplnila, že jí muž i vařil a za celý rok, co manželství trvalo, se s ní ani jednou nepohádal. „Toužím po jednom dni hádek, jenže s mým romantickým manželem, který mi vždy odpustí a zahrnuje mě dárky, se to zdá nemožné. Chci opravdovou diskusi, dokonce i hádku, ne tenhle bezkonfliktní život plný poslušnosti,“ uvedla.

Urovnejte si to sami, rozhodl soud

U soudu byl zmíněn jeden z případů horlivosti milovaného manžela. Když mu žena oznámila, že má poněkud přes váhu. Okamžitě se dal na přísnou dietu a s vervou se pustil do cvičení. Ovšem jediným efektem bylo, že si při něm zlomil nohu.

Manžel chce být dle svých slov perfektním a milým manželem a požádal  soud šaría, který má ve Spojených arabských emirátech v gesci manželství a rozvody, aby žádost jeho manželky zamítl. „Není fér soudit manželství po jednom roce. Každý se učí ze svých chyb,“ vysvětloval.

Soud případ zatím odložil, aby dal páru možnost smířit se a vyřešit si spory jinou cestou.

Reklama

Výběr článků

Načítám