Hlavní obsah

Zapletal se myšlenky na prodej Miss ČR nevzdal

– PRAHA
Novinky, Korzo

Situace, kdy se těsně před posledním letošním semifinálovým kolem soutěže Miss ČR 2004 pod jejím prezidentem a současně předsedou poroty Miloslavem Zapletalem rozpadla židle, se zdála mnoha zasvěceným hodně symbolická. Už delší dobu se totiž mluví o tom, že by duchovní otec českých missek rád někomu svou funkci předal.

Foto: Anna Čelouchová

Ukázka části koupelny paní hraběnky ze zámku Mníšku pod Brdy. Zámek je stále otevřen pro veřejnost.

Článek

"Jen pro upřesnění. Ta židle byla rozklížená už na první pohled, takže jsem se bál, aby se pode mnou nerozložila, a proto jsem si ji vyměnil," vysvětlil situaci dvaašedesátiletý Zapletal.

"Pokud to symbolizovalo, že se pode mnou houpe židle, uveďme věci na pravou míru. Zhruba před šesti, sedmi lety jsem začal uvažovat o tom, že by měl nastoupit někdo mladší. Pak mě tyto myšlenky na chvilku opustily, ale dnes už opět jednáme o prodeji celé Miss, protože se objevilo hned několik zájemců," vysvětlil Zapletal. 

Motivovala ho Kobzanová

"Motivují mě také loňské aféry typu Kobzanová a další, což mě dost otrávilo. Takže, pokud se jednání podaří, mohlo by jít o komplexní předání celého podniku někomu jinému. Je to ale dlouhodobý proces. Nehledě na to, že vzhledem k udržení kontinuity, například k vazbám na světové soutěže, i když k nějaké dohodě dojde, já v tom budu muset ještě nějakou dobu zůstat. Nebude to tedy tak, že přijdu a oznámím, že od této chvíle dělá Miss někdo jiný. Tak rychle to nejde," dodal.

Miss má nového sponzora

Navíc si Zapletal samozřejmě uvědomuje, že pro zdárné fungování soutěže Miss jsou nezbytní sponzoři, zejména ti generální. Tento rok k nim přibyla nová firma, Home Credit, která se velice zasadila nejen o pokračování missího klání, ale i o lukrativní ceny pro vítězky.

"Každý nový sponzor má pro nás velikou výhodu. Zejména lidé, kteří vstupují do poroty, zjišťují, jak je rozhodování o krásných dívkách obtížné. Věřím však, že by dobří sponzoři zůstali i v okamžiku, kdybych podnik prodal," uzavřel.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss ČR 2004 ještě se Zapletalem

Michaela Maláčová, miss z roku 1991 a bývalá mluvčí ODS, má zájem o koupi licence k pořádání soutěže Miss České republiky, ale není jediná. Majitel agentury...

Miss se vrátí do Karlových Varů

Právě vypuklo další pátráni po nové české miss. Miloš Zapletal v pondělí oficiálně odstartoval 16. ročník prestižní soutěže Miss 2004, jejíž finále se bude...

Výběr článků

Načítám