Hlavní obsah

Zákazník chtěl po taxikáři v Římě, aby zapnul taxametr. Ten mu zlomil nos

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řím

Italská policie v sobotu identifikovala taxikáře, který u letiště v Římě brutálně napadl svého možného zákazníka - dal mu pěstí, přičemž mu zlomil nosní přepážku. A důvod? Pasažér se pouze dožadoval zapnutí taxametru, informovala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Taxikář udeřil zákazníka a zlomil mu nos. Nechtěl si totiž zapnout taxametrVideo: Reuters

 
Článek

Incident, který zachytila bezpečnostní kamera, se odehrál 27. listopadu před příletovou halou letiště Fiumicino v Římě. Ital, který podle policejní zprávy právě přicestoval z Madridu, chtěl nastoupit do přistaveného taxíku společnosti Taxi Service.

Na záznamu je vidět, jak se zákazník a taxikář u vozidla o něčem dohadují. Řidič pak zaklapne víko kufru, aniž by naložil zavazadla, a odchází do svého vozu. Jenže zákazník mu začne klepat na okno, takže taxikář opět vystoupí ven. A jak dojde k pasažérovi, praští ho takovou silou do obličeje, že muž spadne na zem. Tomu všemu přihlíželo i několik dalších řidičů a zaměstnanců taxislužby.

Agresivní řidič zákazníkovi zlomil nosní přepážku. Muž byl nejprve ošetřen přímo na letištní pohotovosti, následně byl převezen do nemocnice. Taxikáře hledá policie pro těžké ublížení na zdraví.

Reklama

Výběr článků

Načítám