Hlavní obsah

Z výkonu majonézové rekordmanky se zvedá žaludek, žena navíc klame tělem

Velmi bizarní rekord má na svém kontě Michelle Lescoová, profesionální jedlík (či jedlice, chcete-li) z americké Arizony. Za tři minuty dokázala sníst téměř 2,5 kilogramu majonézy, což jí vyneslo zápis v Guinnessově knize rekordů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Američanka snědla za tři minuty 2,5 kilogramu majonézyVideo: AP

 
Článek

Při pohledu na učitelku matematiky, která se ze všech sil cpe hlava nehlava majonézou, se slabším povahám může zvedat žaludek. Jak je ale vidět, Američanka je trénovaná a nedává na sobě znát prakticky žádné znechucení.

Během tří minut v jejím těle mizí přesně 2448 gramů majonézy a přítomní komisaři uznali Lescoové v této disciplíně světový rekord, informovala agentura AP. Otázkou pochopitelně zůstává, kolik lidí na světě do sebe zkoušelo nacpat co nejvíce majonézy během tří minut.

Mladý jedlík se rozhodl na posezení sníst celou nabídku populárního fastfoodu

Muži

Tak či onak, Američanka má na svém kontě další, v pořadí již třetí zápis ve slavné knize rekordů. Není překvapením, že jedním z nich je nejrychleji snězený hotdog bez pomoci rukou. To se Lescoové povedlo za 21,6 sekundy.

Jak říká sama rekordmanka, která má bohaté zkušenosti se soutěžemi jedlíků, ona je důkazem toho, že závodní jedlík nemusí mít přes 200 kilo a dva metry. Důležitá je prý rychlost metabolismu a trénink. Před výkonem je zejména potřeba roztahovat žaludek.

Reklama

Výběr článků

Načítám