Hlavní obsah

Mladý jedlík se rozhodl na posezení sníst celou nabídku populárního fastfoodu

Novinky, nčs

Dvaadvacetiletý Angličan Kyle Barrow je milovníkem smažených kuřat. Není tedy divu, že k jeho nejoblíbenějším řetězcům s rychlým občerstvením patří KFC. Mladý jedlík se nyní pokusil o snědení veškerého sortimentu, který restaurace nabízí. A nebyl daleko od úspěchu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Sníst celou nabídku pokrmů z KFC se mladíkovi nepodařiloVideo: Caters News/Kyle V Food, AP

 
Článek

Ke splnění výzvy do sebe potřeboval Kyle dostat přes 12 tisíc kalorií. Na stole se objevil prakticky celý sortiment restaurace včetně šesti různých burgerů, kuřecích křidýlek, stripsů, salátů, dvou kyblíků s kuřecím kousky, ale také kukuřice či fazolí. Ke spláchnutí pikantní nálože posloužil litr vychlazené coly.

Hluchoslepý chilli maniak z Radošova překonal bolestivý rekord

Muži

Během výzvy pořídil mladý Brit časosběrné video, které jeho zápolení se smaženými kuřaty dokumentovalo. Za přibližně hodinu dokázal Kyle spořádat asi 90 procent veškerého jídla, které bylo na stole. Další potrava už byla nad jeho síly.

Měsíc se cpát kebabem? Jedlík spojí příjemné s užitečným

Muži

Po neúspěšném pokusu následoval podle Kyla dlouhý spánek, jelikož se s extrémně narvaným břichem nebyl schopný ani pohnout, uvedl pro agenturu AP. Není divu, během hodiny do sebe totiž dostal zhruba týdenní dávku kalorií pro mladého muže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám