Hlavní obsah

Victoria Beckhamová se učí španělsky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Bývalá členka dívčí pětice Spice Girls, Victoria Beckhamová, se začala učit španělštinu. Zatím používá nahrávky na kazetách, v budoucnu uvažuje, že si najme také soukromého učitele. Informaci přinesl zpravodajský server Ananova.

Foto: Eva Kočová
Článek

Třicetiletá Beckhamová, která se brzy usadí ve Španělsku, aby byla nablízku svému manželovi Davidovi, hráči fotbalového klubu Real Madrid, považuje komunikaci s tamním obyvatelstvem za důležitou.

Umí jen pozdravy

Nechce, aby ji jazyková bariéra odkázala na roli domácí puťky, která by se jen starala o domácnost a nemohla se bavit se Španěly.

Zatím prý zná jen základní slovíčka včetně pozdravů. Stále se ale zdokonaluje, k čemuž jí napomáhá kurs Linguaphone.

"Chce být schopna mluvit se španělským obyvatelstvem," potvrdil důvěrný zdroj ze zpěvaččina okolí. Victoria doufá, že díky jazykovým znalostem najde nové přátele, podle citovaného zdroje však zatím žádné nenašla. "Naučit se jejich jazyk je velmi pěkné a zdvořilé gesto," dodal stejný zdroj.

David zvládá i nadávky

Brzy se ukáže, jak je Victoria jazykově nadaná. Jejímu choti, Davidu Beckhamovi, španělština problémy zjevně nedělá vůbec. Nedávno to dokázal při zápase, při němž ho rozhodčí vykázal ze hřiště za sprosté nadávání ve španělštině.

Reklama

Související témata:

Související články

Loosová: Popíšu Beckhamův penis

Rebecca Loosová, údajná milenka anglického fotbalisty Davida Beckhama, která ve čtvrtečním rozhovoru pro televizní stanici Sky One chtěla poskytnout nezvratný...

Výběr článků

Načítám