Hlavní obsah

Beckham přiznal nevěru, třetí milenka na obzoru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Mladá Dánka Celina Laurine se vydává za další milenku fotbalisty Davida Beckhama. V neděli to napsal britský list The People. V pořadí by byla již třetí ženou, která se veřejně přiznala, že s hráčem udržovala intimní poměr. Beckham veškerá nařčení dosud popíral, deník The News of the World však oznámil, že své manželce Victorii nemanželský poměr přiznal.

Foto: Lenka Žáčková

HIGH – Lety peklem

Článek

Blonďatá Laurine (27) se s Beckhamem setkala počátkem srpna 2002 v nočním podniku Aarhus v Dánsku, kde se tehdy uskutečnil jeden z fotbalových zápasů. "Mám v hotelu velkou postel, přijdeš za mnou?" nabídnul údajně fotbalista ženě po pár sklenkách alkoholu.

S ženami to umí

"Řekl mi, že jde do pokoje 215 a že ho mám po pěti minutách následovat, pak odešel," vyprávěla Celina listu. Po příchodu na pokoj měl David na sobě jen značkové trenky bílé barvy. "Vstoupila jsem do pokoje, kde mě objal a začal líbat," popsala Celina.

"Je jasné, že má ve zvyku balit ženy, byl si příliš jistý," vypověděla Laurine a dodala, že v době jejich poměru byla svobodná. "Každopádně jsem si jistá, že jsem nebyla první," zdůraznila. 

59letý Celinin otec, jemuž The People dal možnost se vyjádřit, informaci nezvratně potvrdil. Prý si vzpomněl na jeden telefonát, kdy mu jeho dcera vyprávěla vztah se slavným fotbalistou. "Zavolala mi druhý den ráno a řekla mi, že měla pohlavní styk s Davidem Beckhamem."

Victorii nevěra zdrtila

Minulý týden se dvě jiné ženy, Rebecca Loosová a Sarah Marbecková přiznaly, že udržovaly milostnou avantýru s hráčem, který je ženatý s bývalou zpěvačkou Victorií, s níž vychovává dvě děti.

Manželé Beckhamovi dosud tvrdili, že jejich vztah nemůže domnělá nevěra narušit a David jakékoliv nařčení popíral. Minulý týden dávali ve španělském Madridu okázale najevo, že jim to stále klape, Victoria navíc od manžela dostala zlatý prstýnek s diamantem na důkaz vřelé lásky.

List The News od the World však v neděli oznámil, že se fotbalista pod nátlakem médií své ženě přiznal k mimomanželskému poměru s Loosovou. Victoria, která je podle vlastních slov "raněná a zdrcená", uvažuje o dočasném odloučení.

Reklama

Související témata:

Související články

David Beckham prý podváděl manželku

Milostná aféra s bývalou osobní asistentkou může podle britského tisku ohrozit manželství fotbalové hvězdy Davida Beckhama. Bulvární týdeník News of the World...

Záletník Beckham dostal od manželky facku

Victoria Beckhamová sice věří svému muži, že ji nepodváděl, přesto se na hvězdu fotbalového Realu Madrid rozzlobila tak, že Davidovi uštědřila políček. Podle...

Milenka: Mám důkaz o sexu s Beckhamem

Anglický fotbalista David Beckham a jeho manželka Victoria tvrdí, že hráčovy milostné aféry jsou smyšlené a absurdní. Beckhamova bývalá asistentka Rebecca...

Výběr článků

Načítám