Hlavní obsah

Ruského skladníka uvěznil zřícený regál plný alkoholu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že příliš alkoholu škodí, to je známá věc. Své o tom ví i čtyřicetiletý skladník pracující v ruském Krasnojarsku na Sibiři, na něhož se ve středu pod tíhou tisíců lahví piva a vodky zřitil jeden z regálů. Video z incidentu zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Obří regály s alkoholem se zřítily na dělníka ve skladuVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Na záběrech, které zachytila bezpečnostní kamera, je vidět, jak muž prochází mezi dvěma zhruba osmimetrovými regály plnými alkoholu, když se jeden rázem zřítil a začal padat jeho směrem. Dělník v honbě za záchranou instinktivně skočil pod druhý regál, i ten se ale vzápětí zřítil a muž pod ním zůstal uvězněn.

Živé vysílání narušil zvídavý kocour. Přidal se do politické debaty

Koktejl

Na místo ihned přijeli přivolaní záchranáři a hasiči, kterým se skladníka podařilo ze sutin vysvobodit. Na záchranné operaci se mělo podílet celkem 28 lidí. Muž byl následně převezen do nemocnice s několika zlomeninami a poraněním hlavy.

Video zveřejnilo tamní ministerstvo pro mimořádné situace jako bezpečnostní varování. Dle předběžných závěrů vyšetřování totiž byly na místě porušeny bezpečnostní předpisy. Ruský server RIA Novosti uvádí, že regály byly ve skladu nainstalovány letos v létě.

Reklama

Výběr článků

Načítám