Hlavní obsah

Živé vysílání narušil zvídavý kocour. Přidal se do politické debaty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úsměvnou situaci způsobil během živého vysílání v Gruzii kocour Kakutsa, který během politického rozhovoru vyskočil na stůl k moderátorovi Davidu Akubaridovi. Moderátor ale zachoval klidnou hlavu, s úsměvem vzal situaci i bývalý člen gruzínské vlády.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Živě vysílanou politickou debatu v televizi narušila kočkaVideo: AP

 
Článek

Oba muži právě diskutovali na stanici TV Kavkasia o politické situaci v zemi, když na sebe veškerou pozornost strhl zvídavý kocour. „Přidá se k nám do diskuze?” zažertoval Gedevan Popkhadze, bývalý člen parlamentu. Šedě mourovatý chlupáč si k němu vzápětí přišel po stole pro pohlazení.

Na cestách zachránil opuštěnou kočku, teď jsou společně hvězdami internetu

Muži

„Je to hodné zvíře, ale teď bych ho požádal, aby skočil zase dolů,” uvedl moderátor, který situaci v živém vysílání zvládl s nadhledem. „Ano, jsme sice živě, ale myslím, že je to v pořádku,” dodal.

Po chvilce slávy si pro kocoura přišel člen televizního štábu a politická diskuze tak mohla v klidu pokračovat, uvedla agentura AP.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám