Hlavní obsah

Robbie Williams spí nejradši s knihou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Britský popový zpěvák Robbie Williams se zřejmě rozhodl šokovat své fanynky. "Než se milovat, to si raději vezmu do ruky knížku," prohlásil totiž 29letý idol mnoha paní a dívek. Nedávno se zase nechal slyšet, že už by konečně rád našel ženu svých snů a oženil se.

Foto: Adam Klofáč

2. Kunratické vinobraní

Článek

"Jsem ve věku, kdy jsem nejraději se svými psy a mou nejoblíbenější noční činností je čtení," klidně hlásá do světa Robbie.

"Už mě nebaví pořád do ženských hučet, dotáhnout je domů, plkat pořád o stejných věcech a pak se s nimi vyspat. V Los Angeles se vám sex nabízí na každém rohu, ale ta pravá v nedohlednu. Aspoň, že se tu dají sehnat dobré knihy," komentuje situaci v nynějším místě svého bydliště.

Svou nevázaností proslulý zpěvák prohlásil, že už má věk na to, aby se usadil. Vztahy na jednu noc mu prý již nic neříkají.

Reklama

Související témata:

Související články

Robbie Williams míří do Prahy

Britská popová hvězda Robbie Williams vystoupí v úterý 4. listopadu v pražské T-Mobile Areně. Jeho koncert začne ve dvacet hodin. Dosud není známo jméno...

Hvězda Robbieho Williamse nehasne

Z jedné z tuctových chlapeckých skupin, které brzy upadnou v zapomnění, se vypracoval na světově uznávanou celebritu a se svými nahrávkami sklízí obrovský...

Výběr článků

Načítám