Hlavní obsah

Robbie Williams míří do Prahy

Novinky, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Britská popová hvězda Robbie Williams vystoupí v úterý 4. listopadu v pražské T-Mobile Areně. Jeho koncert začne ve dvacet hodin. Dosud není známo jméno skupiny či interpreta, který by měl večer otevřít.

Foto: Adam Kajtar

Skupinka fotografů před Masarykovým kulturním domem.

Článek

"Smlouvu s managementem se nám podařilo uzavřít minulý týden. Od pátku jsou v předprodeji vstupenky," potvrdil Právu Robert Porkert, šéf agentury Interkoncerts, která koncert pořádá.

Robbie Williams je dnes jednou z nejúspěšnějších osobností populární hudby. V první polovině devadesátých let působil v populární chlapecké skupině Take That. Když se v roce 1995 rozpadla, soudilo se, že nejúspěšnější z jejích členů na sólové dráze bude Gary Barlow. Williams ale všechny překvapil.

Dveře mu otevřela skladba Angels (1997) a druhé sólové album I"ve Been Expected You (1998). O tři roky později mu popularita dovolila nahrát nečekaně swingové album Swing When You"re Winning a loni vydal dosud poslední desku Escapology.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám