Hlavní obsah

Přepadl banku a lup si hned uložil do bankomatu před budovou

Nebylo to nejdramatičtější přepadení banky v historii amerického státu Delaware, přesto svou neobvyklostí vyvolalo velkou pozornost. Pětadvacetiletý McRoberts Williams ukořistil 150 dolarů (3350 korun) v hotovosti, načež kvapně opustil banku. K překvapení všech se ale zastavil hned venku u bankomatu a uloupené peníze vložil na svůj účet.

Foto: Delaware State Police

McRoberts Williams

Článek

Kuriózní případ se odehrál ve městě Wilmington minulou neděli. Nervózní Williams vstoupil do budovy pobočky Wells Fargo Bank a pracovnici za přepážkou s omluvami vsunul vzkaz se slovy „Tohle je loupež, potřebuji 150 dolarů“.

Pracovnice postupovala přesně podle pokynů pro takové případy. Williamsovi vydala hotovost a následně stiskla nouzové tlačítko, kterým přivolala pomoc.

Muž ve spěchu vyšel před budovu banky, kde se zastavil u bankomatu, který umožňuje rovněž peníze vkládat na účet. Ukradené peníze následně uložil přímo na svůj účet a pak pokračoval v útěku.

Hluchoněmý vozíčkář se pokusil přepadnout klenotnictví

Koktejl

Policisté ho dopadli za několik minut, jak se schovává za budovou nedalekého nákupního centra. Zadržený Williams, který pochází původně z Kalifornie, mužům zákona sdělil, že do Delawaru přicestoval na nákladním vlaku a „jeho mysl v současné době ovládá třetí strana prostřednictvím implantátu umístěného někde v jeho těle“.

Muž byl obviněn z loupeže druhého stupně. Je ale možné, že skončí na psychiatrickém oddělení. Policie u Williamse nezajistila žádné peníze, celý lup skončil opět u banky Wells Fargo, kde Williams účet vlastní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám