Hlavní obsah

Potřebuju víc piva, prosila z karantény 93letá babička. Pivovar přispěchal na pomoc

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotografie třiadevadesátileté Olive Veronesiové obletěla minulý týden internet. Stařenka u okna pózuje s plechovkou zlatavého moku a cedulí s nápisem „Potřebuju víc piva“. Starší dámě z amerického státu Pensylvánie totiž doma zbývalo už jenom posledních dvanáct plechovek. Fotky si povšiml americký pivovar a okamžitě nabídl pomoc.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Virální fotka pobavila minulý týden mnoho lidí, pět milionů uživatelů ji sdílelo na sociálních sítích jako příklad toho, že ani v izolaci nemusí člověk ztrácet smysl pro humor. Hbitě pak zareagoval pivovar vyrábějící pivo, které Veronesiová na fotografii drží.

„Když jsme viděli její vzkaz, věděli jsme okamžitě, že po tom musíme hned skočit. Nejen, abychom se spojili s někým, kdo nám i v téhle pandemii dokázal vyčarovat úsměv na tváři, ale i proto, že to byla speciální příležitost, jak vyjádřit své díky někomu, kdo je fanouškem našeho piva Coors Light,“ uvedl mluvčí pivovaru Molson Coors.

Dodal, že i před pandemií by Veronesiové přání splnili. „Ovšem v téhle době, přinést někomu alespoň kousek radosti je to nejmenší, co můžeme udělat,“ uvedl mluvčí.

Šest a půl milionu piv čeká, až je Češi vypijí. Kupte si je, vyzývá projekt Zachraň pivo

Domácí

Veronesiová bydlící ve městě Seminole je dodávkou piv potěšena. Zatím jí pivovar dodal 150 plechovek, což by stařence mělo nějakou dobu vystačit.

„Zbývalo mi jich posledních dvanáct, pivo si dávám každý večer,“ uvedla žena. „Víte, pivo má v sobě vitamíny, a pokud to s ním nepřeháníte, je pro vás dobré,“ uzavřela spokojeně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám