Hlavní obsah

Popová zpěvačka Britney Spearsová je těhotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká zpěvačka Britney Spearsová v úterý oznámila, že je těhotná. Podle agentury Reuters tak ukončila měsíce trvající spekulace, jestli se ve svých 23 letech vydává na novou dráhu, totiž matky svého prvního potomka.

Článek

Spearsová, která se za svého nynějšího manžela, tanečníka Kevina Federlina, provdala loni v září, informovala o svém těhotenství na svých oficiálních internetových stránkách.

"Přišel čas podělit se o naši úžasnou novinu, že čekáme našeho prvního společného potomka. Objevily se zvěsti, že jsem byla o víkendu v nemocnici. Kevin a já prostě chceme, aby všichni věděli, že všechno je v pořádku. Děkujeme za vaši starost a modlitby," praví se v krátkém sdělení.

Spearsová se stala slavnou součástí světové popové scény koncem 90.let poté, co se v roce 1999 objevila s debutovou písní "...Baby One More Time". Od té doby prodala více než 60 milionů alb.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsové páchly v letadle nohy

Popová princezna Britney Spearsová zažila v letadle na lince z Los Angeles do New Yorku pořádný trapas. Cestující si stěžovali na zápach, který se linul...

Britney Spearsová zvolena hvězdou roku

Americká zpěvačka Britney Spearsová byla vyhlášena za největší hvězdu roku 2004. Vyplývá to ze žebříčku, který sestavil populární pořad Access Hollywood....

Britney Spearsová má zákaz nákupu oblečení

Americká zpěvačka Britney Spearosvá jen čtyři měsíce po svatbě s Kevinem Federlinem dostala první zákaz od svého manžela. Až do odvolání si nesmí koupit žádné...

Výběr článků

Načítám