Hlavní obsah

Britney Spearsové páchly v letadle nohy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Popová princezna Britney Spearsová zažila v letadle na lince z Los Angeles do New Yorku pořádný trapas. Cestující si stěžovali na zápach, který se linul od blonďaté divy. Skutečným původcem obtěžujícího odéru byly její nohy, napsal internetový server New Kerala.

Foto: Sebeobrana Praha

Obětí napadení se může stát každý z nás.

Článek

Spearsová si v letadle udělala pohodlí, aby jí netlačily boty, a zula se. Zápach jejích nohou však začal příliš obtěžovat pasažéry, kteří si stěžovali u palubní služby. Spearsová se pak na požádání musela znovu obout.

"Zápach byl neskutečný," vyprávěl jeden z cestujících, "jistá žena to diskrétně oznámila letušce a hned za pár okamžiků si stěžovaly další tři čtyři osoby," dodal. 

Zpěvačka po upozornění zrudla a členovi palubní služby vysvětlila, že za zápach ve skutečnosti mohou přímo její boty, nikoliv potící se nohy. "Bylo by nemožné let uskutečnit s takovým pachem v kabině," pochválil si jeden z pasažérů.

Její pes sežvýkal luxusní steak

Britney Spearsová se ale nenechala zastrašit a i nadále na sebe hodlá upozorňovat. Před pár dny vyvolala další rozruch ve vyhlášené restauraci v Las Vegas. Svému psíkovi jménem Bitbit, kterým je v poslední době doslova posedlá, zde objednala steak, jehož cena činí 180 dolarů (asi 4500 korun).

Šéfkuchař Julian Serrano, jehož pověst přesahuje americké území, je přitom zvyklý na přípravu pokrmů pro skutečně mlsné jazýčky celebrit. Strávník, pro něhož měl steak připravovat, proto raději nebyl kuchaři odhalen, v opačném případě by prý odmítl vařit.

"Juliano má příliš talentu na to, aby se ponižoval a vařil pro psa. Je to hanba chtít po uctívaném šéfkuchaři něco podobného," vypověděl zaměstnanec kuchyně. "Kdyby se dozvěděl, pro koho vaří, považoval by to za urážku."

Spearosvá však má stále plno fanoušků, mnozí vyhledávají novinky o svém idolu prostřednictvím internetu. Podle údajů serveru America Online, který každoročně zveřejňuje nejvyhledávanější osobnosti USA, je Britney na síti nejžádanější. Na druhé příčce mezi slavnými osobnostmi se u místila dědička hotelového impéria Paris Hiltonová, třetí místo letos zaujala zpěvačka Janet Jacksonová.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová se provdala za tanečníka

Popová hvězda Britney Spearsová se v noci ze soboty na neděli údajně vdala za tanečníka Kevina Federlineho během soukromého obřadu v Kalifornii. V pondělí...

Manželství Spearsové zatím není legální

Britney Spearsová nemá nikdy nic v pořádku, alespoň co se svateb týče. Podle zpráv amerického středečního tisku totiž popová princezna stále není vdaná,...

Výběr článků

Načítám