Hlavní obsah

Pohotový racek ukradl šokovanému muži kus ukousnutého jazyku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi nepříjemný a bolestivý zážitek má za sebou jistý James McKenzie ze Skotska. Během hádky se sedmadvacetiletou Bethany Ryanovou totiž přišel o kus jazyku, absolutní zmar ale přišel teprve tehdy, když s kusem svalu odletěl zvídavý racek, který se motal okolo.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Bizarní potyčka se odehrála na ulici v Edinburghu už v srpnu roku 2019. Proč k ní vlastně došlo, není jasné. McKenzie se s Ryanovou totiž neznal, podle všeho se k ní ale měl chovat agresivně, na což zareagovala mladá žena zvláštně. Natlačila muže na zeď, políbila ho a zaútočila na jeho jazyk s takovou intenzitou, že se jí podařilo kus svalu ukousnout.

Šokovaný muž ukousnutý jazyk v bolestech vyplivl, tím ale situace neskončila. S jazykem totiž odletěl pohotový racek, který se se zřejmě domníval, že je kus jazyku vítanou pochoutkou.

Něco mě kouslo do zadku, křičela Američanka ze záchoda. V latríně se ukrýval medvěd

Koktejl

S krvácející ránou byl McKenzie dopraven do nemocnice, kde by mu lékaři za běžných okolností dokázali jazyk přišít zpátky. Kvůli nenechavému rackovi ale musí mladý muž žít už do smrti s nepříjemným hendikepem, uvedl britský Daily Record.

Celý případ se nyní dostal až k soudu v Edinburghu. Ryanová vinu přiznala, soudce však doposud o jejím trestu nerozhodl. McKenzie uvedl, že během incidentu přišel o 2-3 centimetry jazyku, což mu znepříjemňuje život. Celý proces bude nadále pokračovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám