Hlavní obsah

V Bronxu ho okradli, vydal se za nimi a okradli ho znovu

Novinky, pal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože už tomu prý tak dávno není, newyorská čtvrť Bronx opět dostála své nevalené pověsti. Skupina lupičů totiž ve stanici metra stejného jména hned dvakrát okradla 25letého muže.

Foto: NYPD

Muže okradla skupina pěti lupičů. Nejprve na něj vytasila dvojice nůž. Když se oloupený vydal po stopách zlodějů, přepadli ho jejich tři kumpáni a okradli znovu.

Článek

Oběť se pohybovala na stanici metra Bronx v New Yorku v sobotu 21. září ve čtvrt na tři ráno, když k ní přistoupil pár zlodějů – muž a žena a oba drželi v ruce nože.

Přepadený muž jim vydal svou tašku i peněženku, ve které měl asi 1000 dolarů (zhruba 23 500 korun). Zloději se s lupem dali na úprk, okradený je začal pronásledovat.

Dvaaosmdesátiletá prodavačka zmlátila lupiče hůlkou

Koktejl

Nedostal se však daleko. Po chvíli ho přepadli další tři lupiči – podle police kumpáni těch, co muže přepadli poprvé. Od dalších lupičů schytal muž několik ran pěstí a byl okraden o chytrý telefon, kartu na metro, sluchátka a bundu.

Newyorská policie je pětici pachatelů na stopě. Pomohly jí i záběry bezpečnostních kamer, díky nimž policisté věří, že budou moci útočníky identifikovat.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám