Hlavní obsah

Nezletilá dívka názorně předvedla, jak se nevracet domů z večírku

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přijít z večírku domů tak, aby to spící rodiče nepoznali. To je sen většiny dospívajících, kteří se v noci vrací do svých postelí. Jenže někdy snaha nevzbudit nazlobené rodiče vyústí v nepříliš moudré nápady. A přesně takový dostaly i dvě kamarádky v americkém Phoenixu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dívky se vracely v Arizoně ve středu pozdě v noci domů, když s hrůzou zjistily, že dům rodičů jedné z nich je kompletně uzamčený. Vzhledem k tomu, že klíče neměly, nabízely se dospívajícím dívkám dvě možnosti. Buď zazvonit a vzbudit rodiče, případně se dostat dovnitř komínem.

Slovo dalo slovo a nejmenovaná 17letá dívka se přes střechu dostala až ke komínu, kterým se vydala dovnitř. Yasmeen, druhá z kamarádek, jejíž rodičům dům patří, zůstala venku a kontrolovala situaci.

Ta se zvrtla poměrně rychle. Dívka se uvnitř komínu zasekla a začala volat o pomoc. „Nemohla prý dýchat, zpanikařila a křičela na mě, abych zavolala na tísňovou linku,” uvedla později Yasmeen, která skutečně hasiče přivolala.

Úsměv na rtech

V komíně nakonec zůstala nebohá dívka zaseknutá hodinu a půl. Dalších 40 minut pak trval zásah hasičské jednotky. Z pasti se dostala bez zranění, jediným problémem bylo kompletní znečištění od sazí.

Ani černý obličej však nezabránil evidentně pobavené dívce v úsměvu na rtech. S takovou zábavou však nemohly dívky počítat u rodičů Yasmeen, kteří se pochopitelně vzbudili a pro pozdní příchod dívek neměli pochopení.

„Byli naštvaní. Příšerně naštvaní,” dodala Yasmeen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám