Hlavní obsah

Mužem roku 2010 je Jan Hájek

Novinky, Gabriela Wolfová
Náchod

Mužem roku 2010 se stal v náchodském divadle devětadvacetiletý projektový manažer z Břeclavi Jan Hájek. Během pátečního večera si sáhl na samé dno. Během volné disciplíny ho trápily kruté bolesti zad, které jsou následkem bouračky na motorce.

Foto: ČTK

Jan Hájek se stal vítězem letošního ročníku soutěže Muž roku

Článek

Hájek si při nehodě naštípnul dva obratle. Během finále Muž roku pocítil velké bolesti. "Obratle srostou až tak za tři měsíce, takže mi vážně nebylo nejlépe. Ve volné disciplíně jsem tancoval hip hop s malou holčičkou a už kvůli ní jsem nechtěl disciplínu měnit. Oba jsme na ní hodně dřeli a dali jsme do ní všechno," řekl Novinkám Hájek.

Foto: ČTK

Jan Hájek spolu se slovenským Mužem roku Adamem Barabášem

"Dnes večer jsem byl  navíc dost nastydlý, a to mi také zrovna nepomohlo. Na závěr večera mi už bylo vážně mizerně, byl jsem rád, že stojím. I když jsem měl vnitřně samozřejmě obrovskou radost, do úsměvu mi nebylo," dodal Hájek.

Nyní čeká Hájka odpočinek a rehabilitace. "Zdraví je na prvním místě. Teď si dám minimálně týden odpočinku a v září se chystám jet rehabilitovat do Lázní Bělohrad," prozradil Hájek.

Foto: ČTK

Promenáda v plavkách v popředí s Janem Hájkem

Foto: ČTK

Jan Hájek z Břeclavi a Adam Barabáš ze slovenské Dubnice nad Váhom

Jan Hájek během večera vedle titul Muž roku získal i většinu doprovodných soutěží. Celkem si ze soutěže odnesl pět šerp. Vedle mnoha cen bude Hájek Českou republiku reprezentovat na světové soutěži Mister International, která bude v říjnu v indonéské Jakartě.

V Náchodě se volil také Muž Slovenské republiky. Tím se stal dvacetiletý student a choreograf Adam Barabáš z Dubnice nad Váhom.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám