Hlavní obsah

Mrtvola ležela bez povšimnutí dva měsíce na chodníku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSAKA

Mrtvola muže bez povšimnutí ležela celé dva měsíce na chodníku v obchodní čtvrti japonské Osaky, kudy denně prochází velké množství osob. Teprve místní taxikář o mrtvém v prosinci informoval japonskou policii.

Foto: Šediváčkův long

Šediváčkův long 2014

Článek

Bezvládné tělo, které patřilo přibližně 70letému muži, bylo nalezeno v blízkosti jednoho z největších a nejnavštěvovanějších obchodů v centru Osaky, druhém největším městě Japonska. Informoval o tom ve čtvrtek zpravodajský server Ananova. Policejní důstojník upřesnil, že mrtvola byla již ve fázi rozkladu.

Dosud není jasné, jak se mohlo stát, že muž byl po tak dlouhou dobu přehlížen kolemjdoucími a především samotnými obchodníky a nikomu ani mrtvolný zápach nevadil. Podle odhadů policejních úředníků totiž kolem inkriminovaného místa denně projde až milión chodců. Policejní mluvčí prohlásil, že příčina úmrtí zatím není známá, a dodal, že násilná smrt je nepravděpodobná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám