Hlavní obsah

Miss Elegance Daniela šminky nepotřebuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Exoticky vyhlížející kráska Daniela Frantzová, která získala na letošní soutěži Miss ČR čtvrté místo a porota jí navíc udělila tituly Miss Elegance a Miss Silueta, si na kosmetiku nepotrpí. Nemá ve zvyku trávit jako mnoho jiných žen spoustu času před zrcadlem.

Článek

"Ráno mně trvá úprava zevnějšku tak dvacet minut. Pokud mě nečeká nic výjimečného, nelíčím se, natřu se krémem a jdu. Já vůbec líčidla moc nepoužívám," přiznala Daniela.

Dívka, která během finálového večera zaujala publikum v Karlových Varech i televizní diváky také tím, že jako jediná účastnice soutěžila s krátkými vlasy, není ve skutečnosti se svým účesem zrovna spokojená. Už ji sice nebaví nosit vlasy na kluka, jenže nemá trpělivost čekat. "Vždycky, když mi vlasy dorostou do té délky, kdy se s nimi nedá nic dělat, chytnu nůžky a ostříhám je," pokrčila rameny.

Skloubit příjemné s užitečným

Daniela se už řadu let věnuje modelingu. "Mám před sebou několik módních přehlídek. Začátkem příštího roku bych měla jet na soutěž Miss Europe. Uvažuji ale o tom, že si najdu nějaké normální zaměstnání a začnu pracovat," svěřila se.  

V zaměstnání by ráda uplatnila své zkušenosti jak z modelingu, tak své ekonomické vzdělání. "Bylo by fajn, kdyby se mi podařilo spojit příjemné s užitečným. Veškeré dění kolem módy mě velice zajímá, nechtěla bych se vrhnout do něčeho úplně jiného. Zatím to ale nechávám osudu," uzavřela Daniela.

Reklama

Související témata:

Související články

Finalistky Miss ČR přivítaly jaro summitem

Dvanáct finalistek soutěže Miss ČR, kterou pořádá Miloslav Zapletal, se v pondělí odpoledne sešlo v Botanické zahradě Přírodovědecké fakulty UK, kde se konal...

Výběr článků

Načítám