Hlavní obsah

Martin Zounar: po svatbě bude dítě

– PRAHA

Plánovaná svatba Martina Zounara a jeho snoubenky Simony Brdičkové je téměř na spadnutí. Chod společné domácnosti už mají oba odzkoušený, shodnou se i v otázce dětí, a tak se manželského života vůbec neobávají.

Foto: BS vinařské potřeby
Článek

"Přáli bychom si, aby obřad byl záležitostí jen rodiny a přátel. Dlouho už na sebe nenechá čekat snad ani náš potomek. Jsem ješitný muž, tak bych se samozřejmě rád reprodukoval. Dítě oba určitě chceme, ať už to bude holčička nebo chlapeček. Děláme pro to, co se dá, a děláme to, jak se dá," rozverně pronesl Zounar.

Naopak trochu vyhýbavě se vyjádřil k tomu, kdo bude mít u nich doma nejspíš rozhodující slovo. "V rodině je to většinou tak, že oba dva jsou ředitelé, ale jeden z nich je podřízený. Jak je to tedy u nás, to ať si každý přebere sám," poznamenal s úsměvem, ale přece jen naznačil, jak je to opravdu.

Stále častější svátek

"Ve společnosti je Simonka sice stydlivá, ale doma je sdílná. Říká mi spoustu věcí, zejména to, co mám udělat, a to skoro pořád," prozradil a hned dodal, že za svou píli bývá náležitě odměněn.

"Je nádherná věc, když přijdu večer domů a mám uvařeno od své budoucí ženy. Je to pro mě největší svátek. A těch svátků je čím dál tím víc," uzavřel Zounar.

Reklama

Související články

Martin Zounar se pracovně zaměří na ženy

Herec Martin Zounar v poslední době zaujal rolí v televizním seriálu Rodinná pouta, kde hraje nesmělého lékaře, který si poněkud nešikovně hledá lásku...

Výběr článků

Načítám