Hlavní obsah

Londýnský Tower Bridge se zasekl, obyvatelé toho nadšeně využili

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ikonický londýnský most Tower Bridge měl problém. Vinou technické závady se totiž částečně zvedací most v sobotu „nedocvakl”, a pro automobilovou dopravu tak byl nepoužitelný. Toho ale obyvatelé britské metropole okamžitě využili třeba k vyfocení jedinečných snímků.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kvůli technické poruše byl uzavřen pro automobilovou dopravu Tower Bridge v LondýněVideo: AP

 
Článek

Na první pohled s londýnským mostem nebylo nic špatně. Při bližším prozkoumání je však vidět drobná nerovnost, kterou způsobilo nedocvaknutí v půli se rozevírající vozovce mostu. Komunikace tak byla pro automobily uzavřena, lidé se ale na most dostat mohli.

Foto: Profimedia.cz

Díky uzavřenému mostu vznikla řada fotografií.

Kolemjdoucí toho okamžitě využili, a na mostě tak vznikla řada netradičních fotografií, které by za normálních okolností bylo možné pořídit jen stěží. Most totiž denně přejede až 21 tisíc aut.

Foto: Profimedia.cz

Díky uzavřenému mostu vznikla řada fotografií.

Kromě obyčejných fotografií se na mostě odehrálo také svatební focení bez automobilů, na což jistě novomanželé jen tak nezapomenou. Někomu přišlo vhod si na mostě odpočinout, jiní volili variantu cyklistiky.

Foto: Profimedia.cz

Díky uzavřenému mostu vznikla řada fotografií.

Ojedinělé radosti si obyvatelé neužili dlouho. Technická závada byla v neděli odpoledne opravena a na most se tradičně hustá doprava vrátila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám