Hlavní obsah

Liz Hurleyová se bude vdávat v sárí od Donatelly Versace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská modelka a herečka Liz Hurleyová se bude vdávat v rudém, tak jak tomu velí indická tradice. Poprvé totiž svému nastávajícímu, indickému milionáři Arunovi Nayarovi, řekne ano v Bombaji, před zraky jeho rozvětvené rodiny. Její sárí ale přeci jen úplně tradiční nebude, navrhne ho totiž nevěstina kamarádka, italská návrhářka Donatella Versace.

Foto: archiv Baťova kanálu

Obálka pohádkové omalovánky O narovnané řece

Článek

"Arun dal Liz jasně najevo, že aby byla jeho rodina spokojená, musí si jej vzít v Bombaji," řekl časopisu Hello zdroj z modelčina blízkého okolí.

Sedmatřicetiletá Liz si roli nevěsty zopakuje dvakrát po sobě. Po únorové svatbě v Bombaji bude následovat ještě jedna v Británii. Na ní bude oblečena do tentokrát tradiční evropské bílé. Donatella Versace bude mít v nejbližší době asi hodně práce, protože i tyto šaty bude Hurleyové navrhovat ona.

Najde Liz s Arunem konečně štěstí?

Liz Hurleyová je původně herečkou, ale daleko větší úspěchy slaví jako modelka. Už několik let je tváří kosmetické firmy Estée Lauder. Do povědomí veřejnosti se na začátku devadesátých let dostala zejména díky svému tehdejšímu příteli, populárnímu britskému herci Hughu Grantovi.

Když jejich vztah po 14 letech skončil, změnila Hurleyová v krátké době několik partnerů. S americkým milionářem Stevem Bingem po krátkém vztahu otěhotněla. Ten však nechtěl otcovství přiznat a partnerství ukončil. Hurleyové se před rokem narodil syn Damian, ke kterému se Bing přihlásil až letos. Poté, co testy DNA nezvratitelně potvrdily, že je otcem skutečně on.

Po boku indického milionáře Aruna Nayara se Liz objevuje už několik měsíců. Ten se kvůli ní rozvádí se svou italskou manželkou.

Reklama

Související témata:

Související články

Hurleyová má nový dům na venkově

Britská modelka a herečka Liz Hurleyová našla pro sebe a pro svého ročního syna Damiana nový domov. Za 2,75 milionu liber, což je v přepočtu asi 130 milionů...

Výběr článků

Načítám