Hlavní obsah

Hurleyová má nový dům na venkově

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská modelka a herečka Liz Hurleyová našla pro sebe a pro svého ročního syna Damiana nový domov. Za 2,75 milionu liber, což je v přepočtu asi 130 milionů korun, koupila osmipokojový dům v malebné vesnici Barnsley v Gloucestershire nedaleko Londýna. Uvedl to internetový magazín Hello.

Foto: Město Orlová

Den dětí v Orlové

Článek

Dům, který obklopuje zahrada o rozloze 29 hektarů, je splněním Liziných snů. Nemovitost v této lokalitě totiž shání už delší dobu. Zatím však měla smůlu. Před časem se zde ucházela o rozlehlý dům, ale její nabídku přeplatila herečka Kate Winsletová se svým přítelem, oscarovým režisérem Samem Mendesem částkou 3,3 miliónu liber.

Novými sousedy Liz Hurleyové, která se znovu stane jednou z tváří kosmetického gigantu Estée Lauder, jsou například spisovatelky Jilly Cooperová a Joanna Trollopeová, moderátorka Anne Robinsonová, ale také britský následník trůnu princ Charles. Jeho sídlo Highgrove je nedaleko Barnsley.

Liz si koupí venkovského domu pěkně rozšířila svůj nemovitý majetek. Sedmatřicetiletá modelka a herečka už vlastní dům v londýnské čtvrti Chelsea za dva milióny liber a dům v Los Angeles rovněž v hodnotě dvou miliónů liber.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám