Hlavní obsah

Liz Hurleyové sluší zamilovanost i nový briliantový prsten

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Britská modelka a herečka Liz Hurleyová přiživila spolu se svým indickým přítelem Arunem Nayarem spekulace o plánované svatbě poté, co se zamilovaný pár poprvé objevil společně na veřejnosti.

Foto: Aleš Plevka

Po dvacetiminutové průtrži nastalo důkladné vyhřívání

Článek

Na charitativním plese pro nadaci na výzkum rakoviny prsu, který se minulý týden odehrál v hotelu Waldorf-Astoria v New Yorku, měla Liz na malíčku levé ruky krásný nový briliantový prsten, píše časopis Hello.

Liz v bílých šatech od Ralpha Laurena zářila vedle Aruna, který byl celý v černém. Modelce a matce ročního syna Damiana láska zjevně prospívá.

Oficiální zásnuby až po Arunově rozvodu

Indický milionář nedávno podal žádost o rozvod se svou italskou manželkou, modelkou Valentinou Pedroniovou. Arunovi rodiče, Gunar a Vinod, dali zamilovanému páru při jeho nedávné návštěvě Bombaje své požehnání. Oficiální zásnuby se uskuteční až poté, co nabude rozvod soudní platnosti.

"Liz je šťastnější, než byla kdy předtím. Vážně cítí, že jsou si s Arunem souzeni," řekla časopisu Hello hereččina přítelkyně.

Po nesnázích, které prodělala Liz Hurleyová v minulých letech, kdy se po 14letém soužití rozešla s populárním hercem Hughem Grantem a následně otěhotněla s americkým milionářem Stevem Bingem, který otcovství až do usvědčujícího DNA testu popíral, se jí konečně začalo dařit dobře. Kosmetická firma Estée Lauder se sedmatřicetiletou modelkou letos podepsala kontrakt za 6 miliónů dolarů, podařilo se jí výhodně koupit nový dům a teď se jí navíc daří i v lásce.

Reklama

Související témata:

Související články

Hurleyová má nový dům na venkově

Britská modelka a herečka Liz Hurleyová našla pro sebe a pro svého ročního syna Damiana nový domov. Za 2,75 milionu liber, což je v přepočtu asi 130 milionů...

Výběr článků

Načítám