Hlavní obsah

Kotě přežilo prací program včetně ždímání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Devítitýdenní koťátko jménem Bubbles ve zdraví přežilo celý program v automatické pračce. Strávilo v ní dohromady dvě a půl hodiny a součástí programu byl i ždímací cyklus. Informoval o tom britský internetový server Scotsman.

Článek

Kotěti se zalíbilo ve špinavém prádle připraveném k praní, kde zřejmě našlo klid ke spánku. Jeho majitelka z města Norwich v hrabství Norfolk, šestnáctiletá Kanina Hulburdová nic netuše příslušný program spustila, aniž by po celou dobu zvíře postrádala.

"Prací cyklus trval jen třicet minut, ale moje matka Cathy (35) prádlo nevyndala hned, takže kotě v pračce zůstalo asi dvě a půl hodiny," vysvětlila Kanina.

"Dýchalo, ale bylo velmi zesláblé a bylo dost poškrábané, když jsme ho našli. Vypadá to, že nebude mít žádné následky. Je neuvěřitelné, že se neutopilo," doplnila dívka. Zvíře dopravili k veterinářce, která kotě ošetřila. Podle ní je nyní kotě už v naprostém pořádku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám