Hlavní obsah

Kočka vyskočila z hořícího bytu ve čtvrtém patře. Přistání bylo perfektní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Netradiční zásah mají za sebou chicagští hasiči. Ozvláštnila jim ho kočka, která se rozhodla nečekat na pomoc a vyskočila z hořícího bytu ve čtvrtém patře. Přistání zvládla s přehledem a utíkala se schovat pod auto. Stejně jako nikdo z lidí ani kočka neutrpěla žádné zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Kočka vyskočila z hořícího bytu ve čtvrtém patřeVideo: Chicago Fire Media

 
Článek

K požáru jednoho z domů v chicagské čtvrti Englewood vyjížděli hasiči minulý čtvrtek. Všichni lidé byli včas evakuováni, nikdo ale netušil, že v hořícím bytě ve čtvrtém patře se nachází kočka.

Přihlížející proto vydechli úžasem, když se zvíře vynořilo z okna a názorně všem předvedlo schopnost koček dopadat na všechny čtyři. Při dopadu si kočka lehce poskočila a zamířila rovnou pod auto tiskového mluvčího chicagských hasičů, který zásah natáčel.

„Tam se schovávala, dokud se necítila lépe. Po pár minutách vylezla a pokusila se vylézt na zeď a vrátit se dovnitř,“ uvedl mluvčí Larry Landford. V tom jí však hasiči naštěstí zabránili.

Karlovarští hasiči vyprostili zvědavou kočku. Uvízla mezi pedály auta

Koktejl

Kočka byla posléze vyšetřena, veterináři konstatovali, že neutrpěla žádnou újmu. Hasiči se nyní snaží dopátrat jejího majitele. Během požáru nedošel k úhoně ani nikdo z lidí. Jak požár vznikl a jaká byla celková způsobená škoda, hasičské oddělení v Chicagu již nesdělilo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám