Hlavní obsah

Kaskadér proletěl hlavou napřed rychle jedoucím minibusem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kaskadér Jevgenij Čebotarev hazarduje s životem, když v Rostově na Donu natáčí dechberoucí a nebezpečné kousky s vozidly. Jen čtyři měsíce po vážném zranění předvedl další kousek. Hlavou napřed proletěl minibusem, který se na něj řítil rychlostí 80 kilometrů za hodinu.

Foto: Profimedia.cz

Z posledního Čebotarevova kousku mrazí v zádech.

Článek

Třicetiletý Rus, který se rozhodně smrti nebojí, zveřejnil další video na svých sociálních sítích. Zachycuje ho ležícího na křehké dřevěné konstrukci, zatímco se proti němu rozjíždí Mercedes Sprinter s řidičem a třemi cestujícími.

Těsně před nárazem se Čebotarev nahrbí, skloní hlavu a pak pouze proletí obrovskou rychlostí minibusem kolem cestujících, aby dopadl za vozem na zem.

Podstatou nebezpečného kousku je fakt, že Čebotarev sám nemá žádnou rychlost a dopad tak není tvrdý. Auto nemělo přední sklo, kdyby ale cokoliv trefil v dodávce, následky by mohly být fatální.

Koneckonců zranění se odvážnému chlapíkovi z Rostova nevyhýbají. V září loňského roku si těžce poranil záda, když se mu podařilo v BMW přeskočit řeku. Dopad byl ale příliš tvrdý.

Foto: Profimedia.cz

Zdánlivě nicnetušící cestující vytváří na fotkách zajímavý kontrast.

„Začínal jsem s akrobacií a parkurem. Vždycky jsem miloval extrémy,“ uvedl muž, který s nebezpečnými kousky začal v roce 2018.

Rus jel 140 km/h přilepený na autě. Doslova

AutoMoto

„Při mém prvním kousku jsem byl opravdu vystrašený, srdce mi málem vyskočilo z těla. Ale jakmile bylo po všem, cítil jsem hrozně silné emoce,“ vysvětlil muž, jemuž kamarádi přezdívají Psycho. Jeho kousky rozhodně nezkoušejte zopakovat, lze při nich snadno přijít o život.

Reklama

Výběr článků

Načítám