Hlavní obsah

Rus jel 140 km/h přilepený na autě. Doslova

Cestovat přilepený vně auta není doporučeníhodný nápad, ani pokud si říkáte „extrémní kaskadér”. Přesto to ruský odvážlivec zkusil, a to bez jakýchkoliv bezpečnostních pomůcek.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Označení „kaskadér” je normální pro lidi, kteří se živí šílenými kousky. Rus Jevgenij Čebotarjev se tak na instagramovém účtu označuje. A některé jeho nápady jsou vážně pozoruhodné. Třeba když se nechat přilepit k autu, které se pak rozjejo 140 km/h.

Video o tomhle kousku bylo na YouTube zveřejněno před pár dny, o chvíli později se objevila také jeho zkrácená verze na Instagramu pro ty, kteří nepotřebují podrobně vidět čtvrthodinový proces přilepování.

Všimnete si v něm, že Čebotarjev nepodnikl vůbec žádnou přípravu pro případ, že by pásky nevydržely. Je jen v teplákách a tričku a nemá ani helmu. Člověk by čekal, že se třeba obleče do motorkářské bundy a kalhot, které by mu zachránily kůži, kdyby pásky povolily.

Na českých silnicích nemyslitelné. Rus staví auta jako z Šíleného Maxe

AutoMoto

Poté, co Čebotarjeva odlepili, vypadal v pořádku. Přesto asi nemusíme dodávat, že tohle sami doma nemáte zkoušet, protože to může být vážně nebezpečné. Celé video si můžete pustit níže.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám