Hlavní obsah

Karel Gott je mezi dětmi nejoblíbenější osobností

Novinky, jky
PRAHA

Anketa o nejoblíbenější osobnost dětí pro rok 2008 dospěla v neděli ke svému vyhlášení. Děti v hlasování rozhodly, že Farna a Issa jsou jejich nejoblíbenějšími zpěváky. Karel Gott, nominovaný dokonce ve dvou kategoriích, se stal osobností roku. Po dvou letech se v anketě kabelové televize Jetix stala nejoblíbenější kapelou opět skupina Chinaski. ”Dětského Oscara” získala herečka Dana Morávková, mezi herci si nejlépe vedl Vojtěch Kotek.

Článek

Na originální show poděkoval Karel Gott dětem za projevené sympatie a zazpíval dvě písničky včetně Včelky Máji speciálně připravené pro tuto příležitost. Vítězství v kategorii Osobnost roku a nominace v kategorii Nejoblíbenější zpěvák Karla Gotta velmi potěšily.

”Mít úspěch u dětí, to je základ. Je to oslovení nové generace, která nezná lichotky a přetvářku. Děti řeknou buď ano, ten se mi líbí a nebo naopak ne, ten se mi nelíbí. Je to u nich instinktivní záležitost. Pro mě je nominace od dětí dokonce ve dvou kategoriích a první místo v jedné z nich velkým vyznamenáním," řekl Gott.

Akci moderoval už tradičně Leoš Mareš. Foto: TV Jetix

Velký ohlas měli i Sámer Issa a Ewa Farna stejně jako Iveta Bartošová. Překvapení připravila pro dětské publikum hudební rodina známého skladatele a producenta Karla Vágnera. Nejprve zazpíval jeho syn Josef. S písničkou Hej mistře basu pak vystoupil Karel Vagner se svojí dcerou Aničkou.

Mareš nejoblíbenějším moderátorem

Na party u řeky zazpívali také Vlasta Horváth a Michaela Dolinová. A po loňském úspěchu zopakovali své nevšední akrobatické kousky oblíbené All Star Cheerleaders. Show moderoval Leoš Mareš, další z dětských idolů, který opět zvítězil v kategorii Nejoblíbenější moderátor.

Zájem o hlasování v anketě Jetix Kids Awards byl velký. Letos se ankety zúčastnilo více než 25 tisíc dětí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám