Hlavní obsah

Kanaďan vyhrožoval e-maily Jacksonovi smrtí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SANTA BARBARA

Šestadvacetiletý Kanaďan Adrian Poffley z provincie Ontario byl v pátek obviněn z rozesílání e-mailů, v nichž americkému popovému zpěvákovi Michaelu Jacksonovi hrozil smrtí.

Foto: Jiří Smutný

V Zoo Bno bylo žiraf vždy celé stádo

Článek

Místní policie uvedla, že ji na elektronickou poštu upozornila policie v kalifornské Santa Barbaře, kde se odehrává proces s Jacksonem kvůli obviněním ze sexuálního obtěžování dětí. Není známo, zda zpěvák výhružné e-maily četl.

Přesvědčení o ženině lži

Obhájci Michaela Jacksona mezitím v noci na sobotu označili matku nezletilého chlapce, jehož měl zpěvák před dvěma lety sexuálně obtěžovat, za lhářku.

"Jsme pevně přesvědčeni, že tato žena lže, a to i pod přísahou a opakovaně," řekl Jacksonův advokát Thomas Mesereau během pokračování několikadenního předběžného slyšení před soudním procesem, který by měl být zahájen počátkem příštího roku. Mesereau ji už dříve obvinil, že jí jde především o peníze, které chce od popové legendy získat.

Na žádost obhájců Michaela Jacksona soudce Rodney Melville matku nyní čtrnáctiletého chlapce požádal, aby se 17. září dostavila k výslechu. Předtím souhlasil, aby žena, která se nyní zotavuje z operace, podala svědectví písemně.

Reklama

Související témata:

Související články

Zpěvák Jackson se objeví před soudem

Zpěvák Michael Jackson (45) se v pondělí zúčastní slyšení před soudem. Ten přitom jeho účast nepožadoval. Popový král chce osobní přítomností ukázat svůj zájem...

Výběr článků

Načítám