Hlavní obsah

Indický youtuber přivázal na psa balonky a pustil ho do vzduchu

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie v indickém Dillí zatkla youtubera Gaurave Sharma. Ten ke svému psovi přivázal několik balonků naplněných heliem a vypustil ho do vzduchu. Záhy po zveřejnění videa byl Sharma zatčen a obviněn z týrání zvířat.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Video jednatřicetiletého youtubera s více než 4 miliony sledujícími bylo zveřejněno 21. května. Video vzbudilo obrovský ohlas, indická organizace na ochranu zvířat People for Animals nahrávku okamžitě odsoudila.

Sharma svého pejska jménem Dollar vyslal do vzduchu, zvíře přivázané k balónkům však záhy narazilo do balkonu. Posléze ho jeden ze sousedů chytil a odtáhl do bezpečí.

I když se psovi nic nestalo, policie okamžitě začala konat. „Muž byl zatčen na základě obvinění z týrání zvířat, kterého se dopustil tím, že ohrozil psův život natáčením videa,“ uvedl Atul Thakur, zástupce policejního komisaře pro jižní Dillí.

Husy předstíraly smrt, aby unikly rozdivočelému psovi

Koktejl

Youtuber se za své chování omluvil. „Uznávám svou chybu, ale osobně jsem přijal všechny bezpečnostní opatření před tím, než jsme začali natáčet,“ uvedl Sharma. „Miluju svého mazlíčka jako své dítě. Byl to prostě špatný obsah,“ uznal nicméně youtuber. Z vězení byl propuštěn na kauci.

Reklama

Výběr článků

Načítám