Hlavní obsah

Gotta pokřtily nejkrásnější Češky

Právo, Jiří P. Kříž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

České vicemiss několika posledních let Hana Svobodová, Eva Čerešňáková a Lucie Kachlíková křtily ve středu v podvečer v pražském hotelu Barlone Manželství století Jamese Kenta, knížku o Ivaně a Karlu Gottových. Na křest přišla také letošní miss ČR Zuzana Jandová a další modelky a krásky.

Foto: Petr Horník, Právo

České vicemissky si nenechaly křest ujít.

Článek

Autor literatury faktu osvětlil nejenom dlouhou cestu Karla do manželství. Věnoval se i dalším jeho osudovým ženám, odkryl mnohá tajemství Gottovy ložnice.

V knížce vydané nakladatelstvím Imagination jsou fakta o dcerách Charlottě Elle a Nelly Sofii, ale také odpovědi na otázky kdo je a jaká je Ivana Macháčková. Nechybí vyprávění o tom, jak přežili tsunami, nebo o jejich svatbě a líbánkách.

„Považuji Karla Gotta za jednoho z nejpracovitějších Čechů naší doby,“ řekl Kent.

„Jeho svatba překvapila mnohé, kteří si mysleli, že už se neožení. Fanynky nejprve zklamal, že jim utekl s jinou, ale nakonec i ony uznaly, že je to tak jako tak krok pozitivní, protože je schopen dotáhnout vztah až k happy endu,“ dodal autor knížky.

Karel Gott se ze křtu omluvil, je na pracovní cestě v Rakousku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám