Hlavní obsah

David Schwimmer se chystá na svatbu

– LOS ANGELES
Novinky, Korzo

David Schwimmer bude další hvězdou seriálu Přátelé, která strčí hlavu do chomoutu. Sedmatřicetiletý herec, který v populárním seriálu hraje Rosse Gellera, nechce prozatím ke svatbě se svou přítelkyní Carlou Alapontovou říct ani slovo. Podle blízkých přátel se má svatba uskutečnit začátkem příštího roku.

Foto: Dana Ehlová

Letovisko Baška na ostrově Krk

Článek

"Nedá se očekávat, že by David nebo Carla chystanou svatbu chtěli nějak ventilovat před novináři. Nemají o podobnou publicitu zájem. Celý obřad by se měl uskutečnit v naprosté tajnosti," prozradil nejmenovaný zdroj americkému magazínu The Globe.

"Už si sňatek vzájemně slíbili. Přípravy jsou v plném proudu. Nechtějí na nic čekat, takže se dá svatba očekávat již začátkem nového roku," uvedl zdroj z okruhu blízkých přátel.

Bývalé milenky

Jak ale nakonec všechno dopadne, je zřejmě prozatím ve hvězdách. Ačkoliv se poslední Davidův vztah jeví jako nejstabilnější, propírají se jeho minulé známosti. V jeho dřívějších milostných dobrodružstvích nechyběly například zpěvačka Natalie Imbruglia, právnička Sarah Trimbleová nebo televizní hvězda Mili Avitalová.

S Carlou je to jiné

"S Carlou je to něco jiného. Miluji ji z celého srdce a chci s ní prožít celý život. Nedokáži si pro své děti představit lepší matku. Carla je nejkrásnější stvoření na světě," řekl před časem Schwimmer.

Reklama

Související témata:

Související články

Joey z Přátel bude mít vlastní seriál

Po deseti letech na obrazovkách se jeden z nejpopulárnějších amerických komediálních seriálů Přátelé chýlí ke konci. Jeho tvůrci a protagonisté právě natáčejí...

Výběr článků

Načítám